south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
ZzZzZz:Salio sam se bre
Odavno ne pratim te cene.
zamalo mu ne uvali svoj polovan comp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:Salio sam se bre
PLESsitnihDEMONA:Evo ima procesor Intel za oko 600 evra!!!![]()
Pa,mogao bih sve ovo da zamenim za oko 150 evra. I to da stavim AMD Sempron 2,6GHz.
Samo sam cuo da su ti Sempron losi.
(kakva recenica!!! )Pa znam...i ja se zajebavam.ZzZzZz:Salio sam se bre

Iliću i sam znaš da se nismo nešto baš slagali i ko zna da li se i sad slažemo i kolikov.v.ilic:******, kako je dobro biti hladne glave i gledati kako se dvojica sa usijanim glavama svadjaju. Šta sve ne kažu jedan drugome! Ja se upišavam od smeha jer znam da će za dva dana sve biti drugačije kada neko prolije na vatru kantu vode. Mnogo je zabavno. Hajdete još malo, ovde možete sve, nema banovanja.Neću da gledam TV. Hoću ovoga još........ :wink:
PLESsitnihDEMONA:Eeee...
Dobio sam ga iz NASA licno!!!
![]()
Fluid, meni se čini da smo se baš ti i ja u početku veoma dobro slagali. Problem je nastao onog momenta kada niste prihvatili diskusiju kao laganu i neobaveznu. Ja sa tobom nemam problem ni sada a ne znam zašto ti to dovodiš u sumnju. Jel zato što se ne pojavljujem kod vas na temi? Isti problem imaš i sa Shalletom. Uzimaš sve mnogo blisko srcu. Pokušaj da sniziš oktavu i videćeš da se svadjate ni oko čega.FLUID:Iliću i sam znaš da se nismo nešto baš slagali i ko zna da li se i sad slažemo i koliko, ali bez zezanja ono je prevršilo svaku meru. Stvarno mi nije jasno otkud mu tolika mržnja i želja za provociranjem.
![]()
Dopisuješ kao ***** na već ispisane postove. Pokušavaš da budeš pametan. Nažalost ne ide ti nikako.shalle87:Ajde lepo sisaj,budalo jedna!Na kojim si ti narkoticima???Ocigledno imas neke probleme u glavi,ali njih nikako neces resavati preko mene.Nosi se u *****!
Ti si gnjida najgora,trtljas tu a nemas sta pametno da kazes!Kad je Zvezda dobila Smederevo iz onog penala 'uvatio si se kao muva na *****!Pozdravio te Misa Tumbas,idi smrdi sa njim!
OK. Razumem ja tebe, ali pogledaj ti čime se on služi. Dopisuje na prethodne postove samo da mu ne bih odgovorio i da ne bi pročitao. Pa reci mi da li je to normalno.v.v.ilic:Fluid, meni se čini da smo se baš ti i ja u početku veoma dobro slagali. Problem je nastao onog momenta kada niste prihvatili diskusiju kao laganu i neobaveznu. Ja sa tobom nemam problem ni sada a ne znam zašto ti to dovodiš u sumnju. Jel zato što se ne pojavljujem kod vas na temi? Isti problem imaš i sa Shalletom. Uzimaš sve mnogo blisko srcu. Pokušaj da sniziš oktavu i videćeš da se svadjate ni oko čega.
Ovo ti kažem iz najboljih namera jer si stariji od njega. Pogledaj samo šta je rekao na našoj temi za Pixija pa se niko nije pustio u borbeni okršaj. Pokušaj da proliješ kantu vode na tu vatru. Shalle je mnogo dobro i emotivno dete.
A moram i na ovo da odgovorim. Red je. Tako nalaže kultura. Ovo je forum i mi moramo lepo da odgovorimo jedan drugom, a ne da se vređamo.shalle87:da neces mozda da me bijes?Popio bi patos i vise se ne bi digao,to bi ti bilo poslednje.Stavljam te na ignore od sada,necu da imam posla sa dilejama.
Znas kako se kaze?south:onda znas ko ti je uvalio,
pa im ga razbi o glavu,
kolko je dobar![]()
PLESsitnihDEMONA:Znas kako se kaze?
Kad kupis Zastavu (auto) nikad nisi bez posla.![]()
E,tako i sa mojim kompom. Malo,malo...pa ga otvaram da mu se yebavam po hardveru.
Gledaj ovo,gledaj ono...vadi ovo,vadi ono...probaj,nevalja,ajde opet...nevalja,opet vratis sve kako sto je bilo...on radi.![]()
Pre neki dan sam se istripovao da mi je riknula graficka. A ja je vadio i nisma je gurnuo lepo. Sva sreca,pa sam slicajno primetio...inace bih puko 50 evra za graficku uz ****.
Ma eno nashao sam konfigiraciju za mene od oko 240 jura...bombonjera! Novo!!!
Sempron 2,6 GHz (cini mi se),256 memorije (i ovaj sad mi ima toliko,a ja ionako ne igram igrice NIKAD),ploca Samsung (zaboravio sam karakteristike),HDD 80GB,Combo(cini mi se da sam video i DVD-Rw)...ma k'o secer.![]()