Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citao sam u "novom listu", da je momcad podmladjena, I mi smo to uradili, ali nije se odrazilo nis na
neke bolje rezultate. Izgleda, da na duze, ne mozemo napravit, nis, u kosarci, ako se ponovo ne budemo skupili u jednu ligu.
Isal san na ovu politiku, ajme sta se tamo svadjaju , ka da nisu svi Srbi???

Ma ja sam ti za Politiku rekao.
Mi to zovemo Specijalno ili Mentalno odeljenje. Pusti to. Rekao sam ti da se politikom bavi onaj kome se vise ne dize. :D
Znas kako,ovo za zajednicku ligu u basketu. Generalno nasa Srpska liga je dosta jaka. I dosta klubova nam igra Evropu i to prilicno dobro.
Pored Partizana,koji je 5x za redom prvak,yebiga...tu je uvek zestko sa Zvezdom,FMP-om,Hemofarmom,Vojvodinom...plus Borac Cacak,Sloga Kraljevo...itd.
A vidis da svake godine svi srpski timovi igraju final 8 (ili koliko vec),bez problema.
Generalno tu osim Cibone i Olimpije,ostali timovi su truba.
Kakav Siroki,Lasko,Bosna (nekad bila ekipa)...sve je to truba.

Decki, bok, koja je finta, da imate ove narodnjake u avataru?Sta se zajebavate, ili zaista svi slusaju te pijesme?Ne mogu si povjerovati, da ste svi nabrijani za narodnjake, ovaj moj prijatelj demon sigurno nije,

Bora Drljaca? Je to ta faca na plejki? Ma daj, meni je lik ka iz nekoga horrora, ne?
Sta je taj stvarno faca u Srbiji? Ma ke, imam si ja prijatelje u Beogradu , i oni si ne slusaju taj trash.uopce.Dapace.

Terror Techa:
kako li si ovo prevalio preko ustiju(prstiju)!? :lol:
Teco,ti zaboravljas da ja volim Zvezdu,a da me Partizan ne zanima.
Isto me i basket vrlo slabo zanima. Pogledam ga ponekad,ali ni priblizno sa istom strascu kao fudbal.
Tako da mi je to bilo ok.
NIsam bio siguran da li je 4 ili 5 puta za redom. Pa rekoh ajde da stavim 5 da Grobari ne pocnu da histerisu. :lol:
Jedna titula manje vise. Mi i dalje imamo vise titula i u basketu od vas. :lol: :lol:

Hrvoje:
Bora Drljaca? Je to ta faca na plejki? Ma daj, meni je lik ka iz nekoga horrora, ne?
Sta je taj stvarno faca u Srbiji? Ma ke, imam si ja prijatelje u Beogradu , i oni si ne slusaju taj trash.uopce.Dapace.
Ma to je samo fora. Nisi video koje je haos na Svastari. :lol:
Teca i aj stavljamo u avatare nagore narodnjake koje je majka rodila. :D:D
Teca nije toliko mastovit kao ja,ali je dostojan rival.
Meni Srecko Susic dodje jos i neki zemljak. :lol: :lol:
Sprdnja klasicna.

Postoje i izjave koje prosto zadivljuju svojom glupošću. Zamislite, Ješa otkriva da se inteligencija ne meri santimetrima! :lol: :lol:
I još optužuje komšije da se bave mutnim poslovima. :roll: Kaže da svoje prljave poslove komšija sakriva time što lopticu prebacuju kod njih u dvorište. !!!!
Video sam razne sarkazme ali ovaj prevazilazi sve granice i IQ i samokontrole. A moram ga malo korigovati. IQ se stvarno ne meri santimetrima, ali njegova glupost može i kilogramima!!!

Za dokazivanje poštenja partizanovih poslova ne treba da ide daleko. Dovoljno je da pogleda na svoju južnu tribinu. Ne treba da zaviruje preko plota kod komšije.

Podrška se ne traži u besplatnim ulaznicama ili kod par pojedinaca koji se pojavljuju ovde na Forumu!

PLESsitnihDEMONA:
Teco,ti zaboravljas da ja volim Zvezdu,a da me Partizan ne zanima.
Isto me i basket vrlo slabo zanima. Pogledam ga ponekad,ali ni priblizno sa istom strascu kao fudbal.
Tako da mi je to bilo ok.
NIsam bio siguran da li je 4 ili 5 puta za redom. Pa rekoh ajde da stavim 5 da Grobari ne pocnu da histerisu. :lol:
Jedna titula manje vise. Mi i dalje imamo vise titula i u basketu od vas. :lol: :lol:

sa tako ozbiljnim stvarima,
ne moze da se nagadja :shock:
a posle 5 titula za redom, :D
sasvim je normalno da gubite interesovanje, :lol:

south,mislim da je ,sto se mene i basketa tice,dovoljno da kazem da sam bio samo na dve Zvezdine utakmice u zivotu.
I to jedna protiv Sloge u Kraljevu i pre 2-3 godine protiv ,cini mi se, Zadra u Pioniru.
To je to. Basket me nikada nije preterano zanimao,i zna da mi bude prilicno dosadan.
Ako im verujes da na umem da nabrojim ni 3 igraca iz Zvezde,iz prosle sezone.
tako da su mi tih vasih 5 titula za redom....tamo negde...:D

Nekako su promašili temu. Ovde se radi o fudbalu a ako treba nešto da se kaže onda bolje o Derbijima u poslednjih 6 godina. Košaraka ima svoj podforum. I tamo bismo mogli nešto da im kažemo. Onako od osnivanja pa do danas. :wink:

v.v.ilic:
I još optužuje komšije da se bave mutnim poslovima. :roll: Kaže da svoje prljave poslove komšija sakriva time što lopticu prebacuju kod njih u dvorište. !!!!
!

ilicu,
a vi ''naivni i posteni'' :shock:
i sto bi se vi tako vredjali da nema istina :D

jos jedan vas pominje ''specijalni rat'' pred tekmu sa milanom, :confused:
strasno !
i vi stvarno verujete da vi ne namestate :shock:
da se razumemo,mi smo ''profi'' u tome, :twisted:
ali svaki sudija u ligi zna sta treba da svira na marakani ,u zadnjih 30 godina
budite realni...
trazim nemoguce od vas,ali ipak ;)

south:
ali svaki sudija u ligi zna sta treba da svira na marakani ,u zadnjih 30 godina

Da nisi malo preterao,a?
A sta ako je pre 30 godina sudio neki zagrebacki sudija na Marakani,koji je vatreno skriveni navijac Dinama?
Ili mozda neki vas siptar sa Kosova? :lol: :lol:
Sa ovih 30 godina si BAS preterao.
Ja nema ni jednu trunku sumnje za prvenstva od 1992,pa na ovamo da su namestena . SVA!
A od 1992. godine,u toj novoj nazovi ligi,Partizan je uzeo vise titula od Zvezde. I sada se to stize do kog zakljucka?

tacno alex,
rekao sam za nas, da ceo svet zna :evil:

sudjenje je kao svaki ostali biznis,
znas ljude ,prosperiras,napredujes...
i nema veze da li si hrvat,makedonac...
biznis je biznis
i ako su dzaja i cvele, vrh tog biznisa....,
sta sudija gligorov treba da sudi na marakani???
ili sudija spoljaric iz zagreba?
novac i karijera ne poznaju granice,
ma setite se zvezdinih ''cuvenih'' proleca
u staroj ligi :confused:

@ples
trener smedereva ce nam sve reci kad primi platu :D

south:
novac i karijera ne poznaju granice,
ma setite se zvezdinih ''cuvenih'' proleca
u staroj ligi :confused:

@ples
trener smedereva ce nam sve reci kad primi platu :D
E daj south molim te...pa vi prvi da niste namestili u sezoni 84/85. ili kad vec...ispali bi ste iz prve lige te sezone.
Ti ovde dovodis u pitanje svaku Zvezdinu pobedu u istoriji kluba i svaku titulu. Daj molim te,reci nesto argumentovano.
A argumentovano je da je Partizan trebao da ispadne iz lige 80-tih godina,ali su ga generali spasii. To zna CELA bicsha SFRJ.
Pa vi ste i evropske utakmice namestali i to protiv svoje koristi. I to je onaj vas bisvi funkcioner u SD Partizan pricao.

p.s. potpuno podrzavam trenera smederava...da mogu ja bih mu dao platu. :D:D

v.v.ilic:
Južnjak! Ti nikako da mi odgovoriš da li su i Derbi nameštali! :wink:
Mi smo pevali:
Već je sedma godina, kako pita nana,
zašto Zvezda stalno bije Partizana.:lol:

ma i to namestate :D
zeka je pravi covek za to :-D dogovor

ps. probacu da nadjem snimak(80-ih godina) cuvenog ''indirekta'',(video sam ga pre 2 god)
kad ste nam dali gol iz ofsajda(10 metara najmanje) :evil:
i kad je markovic(ciga)
doveo nekog ''svajcarca'' u emisiju, :shock:
da po polozaju sedista :shock: ,satro meri pozicije igraca,ko je gde stajao??? :confused:
i posle cele zajebancije,''nasli'' su da nije bio ofsajd za'' 3 cm' ???
:confused: :shock: :confused:
cela stara zemlja se sa tim zajebavala mesecima :lol:
a 'gospodinu' markovicu je bilo zabranjeno da prenosi sa naseg stadiona :D

PLESsitnihDEMONA:
E daj south molim te...pa vi prvi da niste namestili u sezoni 84/85. ili kad vec...ispali bi ste iz prve lige te sezone.
Ti ovde dovodis u pitanje svaku Zvezdinu pobedu u istoriji kluba i svaku titulu. Daj molim te,reci nesto argumentovano.
A argumentovano je da je Partizan trebao da ispadne iz lige 80-tih godina,ali su ga generali spasii. To zna CELA bicsha SFRJ.
Pa vi ste i evropske utakmice namestali i to protiv svoje koristi. I to je onaj vas bisvi funkcioner u SD Partizan pricao.

p.s. potpuno podrzavam trenera smederava...da mogu ja bih mu dao platu. :D:D

znas sta ste vi bili 80-ih?
milan i berluskoni !!!.
pare,novine,tv..sve vase

a ja ne kazem, svaka je namestena,
mozda svaka treca :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back