Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te "bobice" su mlevena guma. Imam puno kupatilo posle Stefanovog treninga ili utakmice na njoj!!! :o :o :o. Mene interesuje veštačka trava dimenzija fudbalskog a ne rukometnog igrališta. :P

Ilke,ovo na Adi su fudbalski tereni.
Bogami poveliki su. Sigurno neki 70x30 m
Ja na ovom sto sam igrao u Kini bio je ...oko 50-60 metara dugacak. U sklopu neke skole. I imao je osvetljenje. Nocu smo igrali.
Jel mogu ja da dobijem Stefanov autogram i dres,sad dok jos nije guzva? Ko zna sta ce biti za neku godinu. :D

PLESsitnihDEMONA:
Ilke,ovo na Adi su fudbalski tereni.
Bogami poveliki su. Sigurno neki 70x30 m
Ja na ovom sto sam igrao u Kini bio je ...oko 50-60 metara dugacak. U sklopu neke skole. I imao je osvetljenje. Nocu smo igrali.
Jel mogu ja da dobijem Stefanov autogram i dres,sad dok jos nije guzva? Ko zna sta ce biti za neku godinu. :D
Ovo ću da mu pokažem. On ne prati moje učešće na Forumu Krstarice a i ne zna da sam ga, kao pravog Srbina i Deliju-Ciganina ubacio na temu Naši u inostranim klubovima.
Što se autograma tiče imaćeš ga prvi.!!!! Javljaju mu se devojčice i hoće njegov dres, ali ja ga ne dam. Stoji okačen kod mene kući na zidu. To je dres iz pionirskih dana, sa imenom.
Ovaj sada ostavljam tebi!!! Šta znaš, jednog dana... :P :P :P :P
PS: Ono sa dresom naše srpske reprezentacije sa imenom S. ILIĆ sam mislio ozbiljno. Probaj da mi ga nabaviš ako postoji. Uslovi su dogovoreni! :wink:

Da,da...znam da si mislio ozbiljno.
Pogledacu da ga nadjem,ali kod nas ne mogu da se nadju dresovi sa imenom. Niti moze bilo sta da upises na dresu,sto je NOTORNA budalastina.
Da ja zumem autogram na vreme,a ne posle da bijem glavom kad ga budem gledao u Milanu,Laciju,Liverpulu,Arsenalu...:D

Nadji mi onda dres veličine L ili XL (bolje manji) a ja ću lako tamo ubaciti i njegovo puno ime. Sve se može! :wink:
Autogram ti predajem direktno u ruke kada stignete ovamo! :wink: Ne čekaš ništa u redu. Sve na gotovo. Inače za tebe imam jednu pripremljenu čehinju. Tvoj broj. Razvedena je a ima i svoju kuću. 12 km od mene ali to ti je vremenski kao od Slavije do Dedinja! :P :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Ma valjda ima. Ma ne znaju ni grobari,boli ih uvo da se cimaju za Zemunelo.
Ima tu par nekih terena ,pored ade sa vestackom travom.
Igrao sam ja fudbal u Kini na vestackoj travi. LUDILO JE!
Jos je bila neka kisa,i uopste se ne kliza. Samo se patike napune onih neki crnih bobica,kojima se posipa ceo teren.

Pričaj mi o tome. Posle škole kad ceo moj razred ode da igra fudbal na veštačkom terenu( u blizini moje škole naravno, ponekad i po najgoroj vrućini), vratim se kući pun tih bobica(ako baš ugreje, te bobice baš peku)

v.v.ilic:
Nadji mi onda dres veličine L ili XL (bolje manji) a ja ću lako tamo ubaciti i njegovo puno ime. Sve se može! :wink:
Autogram ti predajem direktno u ruke kada stignete ovamo! :wink: Ne čekaš ništa u redu. Sve na gotovo. Inače za tebe imam jednu pripremljenu čehinju. Tvoj broj. Razvedena je a ima i svoju kuću. 12 km od mene ali to ti je vremenski kao od Slavije do Dedinja! :P :lol:

Mislim da je to VRLO dogovoreno!
Raspitacu se za dres sto je pre moguce.
Valjda ih imaju u NIKE SHOPOvima.Znas kako je to u Srbiji? Adidas shop,zvanican u centru BGa,a nemas da kupis NI JEDAN JEDINI DRES ciji je tehnicki sponzor Adidas. Mozda naletis na par komada od predhodne sezone.
Isto vazi i za sve ostale firme.
Ali cu da se raspitam i da ti posaljem.

Decki, zelim van da razjebete ove iz Milana, i da osvojite jos jednom kup sampiona, iskreno, iz icica, pokraj Opatije, zeli vam navijac "Armade",
Volio bi da si mogu pogledat utakmicu na Marakani, kamo smo mi osvojili kup stare Juge, prije 25 godina protiv Pristine. Svi ste tada navijali za nas, i hvala vam. pricao mi stari.

Alex.L:
Pričaj mi o tome. Posle škole kad ceo moj razred ode da igra fudbal na veštačkom terenu( u blizini moje škole naravno, ponekad i po najgoroj vrućini), vratim se kući pun tih bobica(ako baš ugreje, te bobice baš peku)
Ja se obično istuširam posle sportskih aktivnosti. :D Pokušaj. Prijaće ti. :lol: :lol: :lol:

Terror Techa:
@ples
sto se tice avatara
hermafroditi se ne racunaju :lol:
Da,ali zato retardirane amebe nose po tri poJena. :lol:

e,za kosarkase...pa vidi se da su neiskusni. A i oni francuzi su smesna ekipa. Gresili su nenormlano,ali masi su gresili vise.
Ma boze moje,ovo prvenstvo je za nas po sistemu...prvi macici se bacaju u vodu.
Bice to mnogo bolje sledece godine,samo im treba dati vremena.A i ovo je ionako iznudjen sastav i pored svega.
Nema Milojevica,nema Krstica...jos par njih,koji su povredjeni.
Nema Divca. :lol:

Bok, decki, ste dobro??Sad sam se izvukao iz krpa, i pijem si kavu, pa da malo pozdravim priatelje iz nogometa.Ciam da mi se savjetuje da ne bacam kune na Zvijezdu, ali , ja mislim da b Zvijezda mogla ic u Europu, ako bi pobijedila Milan sa 1:0, sta nije nemoguce. Onda bi se italijani uspanicili, pa je sve na stolu, ne?Pa i Rijeka je prije 20 godina, kak mi stari prica, dobila Real na Kantridi sa 3:0, u kupu kupova.U svakom slucaju, kvota bude kod nas , najmanje 5 na Zvijezdu, pa budem hazarder, ne?

Bok, decki, ste dobro??Sad sam se izvukao iz krpa, i pijem si kavu, pa da malo pozdravim priatelje iz nogometa.Citam da mi se savjetuje da ne bacam kune na Zvijezdu, ali , ja mislim da b Zvijezda mogla ic u Europu, ako bi pobijedila Milan sa 1:0, sta nije nemoguce. Onda bi se italijani uspanicili, pa je sve na stolu, ne?Pa i Rijeka je prije 20 godina, kak mi stari prica, dobila Real na Kantridi sa 3:0, u kupu kupova.U svakom slucaju, kvota bude kod nas , najmanje 5 na Zvijezdu, pa budem hazarder, ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back