MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
SAMO golman.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, samo golman!!! Ja branim!!! Branim i Delije od grobara i "cigane" od "mrtvaka" Ja sam i "Javni pravobranilac!"MadonnaGirl:SAMO golman.............
PLESsitnihDEMONA:samo da znas da sam ja ZVEZDA tima!![]()
v.v.ilic:@ goocha
Moj poziv na ukrstanje pesnica je proistekao iz tvojih reci: "ne znam, ali bih volio da znam. Onda bi popricali malo van foruma"
Priseti se kome si i kada ovo porucio. Ja tvoje tragove dobro citam ali ti moje ne!
Da te podsetim. Bilo je to 09.07.2006 u 17:51. Temu nadji. Ne dajem ti je, to je mala kontrola TVOJE inteligencije!!!
A meni si napisao: "imam vaznije stvari u zivotu od fizickog sukoba....."
Poslacu ti ekipu da ti slupa kola!68Charger440:Ti ces nam biti dzoker u timu.
PLESsitnihDEMONA:Ja nisma upucen u ovo sa tog rufima,ali sam cuo od ostalih da je idiJot. Vidjao sam ga da posecuje Politiku i Istoriju. Ja tamo odem samo procitam ponesto,ali ne postujem,jer su tamo 99% maloumnici,bolesnici,cvikerashi...itd.
Ali ako ga je Charger syebao bas mi je drago. Treba da syebe svakog ko ovde pokusava da upetlja religiju i politiku.
Charger...samo rokaj!
O onom idiotu sto se pojavio na nasoj temi i pokusao da nam ubaci "svoju istoriju" srpstva. Ako se secas, upozorio sam te na njega pa si ga izbrisao!68Charger440:OK, sad si me izgubio. O cemu vi to?
Da! Zove sebe vladika Rufim. Secas se da sam te poslao na temu Niksic, koju je potpuno blokirao i ljudi pobegose!68Charger440:Onaj sto je postavljao topike o istoriji u svakoj sekciji?
v.v.ilic:O onom idiotu sto se pojavio na nasoj temi i pokusao da nam ubaci "svoju istoriju" srpstva. Ako se secas, upozorio sam te na njega pa si ga izbrisao!
v.v.ilic:Da! Zove sebe vladika Rufim. Secas se da sam te poslao na temu Niksic, koju je potpuno blokirao i ljudi pobegose!
Ne. Ovaj sebe naziva "vladika Rufim". Ne znam slucaj u istorili pravoslavlja da se neki vladika zvao Rufim. Ova budala je pobrkala islam sa hriscanstvom pa lupa ko maxim po diviziji. (Moj otac je govorio za takve da "lupa ka **** po samaru") Ja sam mu dao prirodni nadimak Hodza Rufim.ZzZzZz:Jel to onaj SrbinXP?
v.v.ilic:Ne. Ovaj sebe naziva "vladika Rufim". Ne znam slucaj u istorili pravoslavlja da se neki vladika zvao Rufim. Ova budala je pobrkala islam sa hriscanstvom pa lupa ko maxim po diviziji. (Moj otac je govorio za takve da "lupa ka **** po samaru") Ja sam mu dao prirodni nadimak Hodza Rufim.
v.v.ilic:@ Nevidljivi
Ned'o Bog da sam ja zareagovao na temi Partizan i da sam kojim slucajem komentarisao kao ti. Opet bi skocili ko opareni a Fluid bi morao po drugi put da podvlaci crtu. Sad im je teme tamno plava, ja im je vise ne farbam u crveno-belo, jer me jos niko nije prozvao. A kad me prozove, evo mene opet, da trosim crvenu boju! :wink:
Vidis, to za Rufima Boljevica nisam znao, niti sam ikada cuo. Studirao sam nesto drugo pa valjda nije bilo vremena za crnogorske vladike. (Izuzev Njegosa)goocha:Sto si tice Rufima ... Ne znate vi koja je to budala i kakvim glupostima nas je zasipao, narocito na Podgorici. Jedno vrijeme sam raspravljao sa njim o istoriji,kasnije mi je postao smijesan zbog svojih nebuloza,a u jednom trenutku je prevrsio mjeru.Inace, u istoriji postoje 2 vladike Rufima,oba su bili crnogorski mitropoliti.Rufim Boljevic je poznat kao prvi vladika koji je isao u boj protiv Turaka,na Ljeskopolju ,cini mi se.
Problem sa nasim hodzom je taj sto se ima vise nikova (igracina,aurelian,rufim,dioclia) pa admin treba da obrati paznju da ne skida banove sa ovih nikova,ili ce ponovo doci ...
Ja ne, vidi se po mojim prilozima. Ali oni......? To je cak i prelazak u egoizam!68Charger440:Vi ljudi previse ozbiljno shvatate ovaj forum.
68Charger440:Vi ljudi previse ozbiljno shvatate ovaj forum.