Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
@ goocha

Moj poziv na ukrstanje pesnica je proistekao iz tvojih reci: "ne znam, ali bih volio da znam. Onda bi popricali malo van foruma"

Priseti se kome si i kada ovo porucio. Ja tvoje tragove dobro citam ali ti moje ne!
Da te podsetim. Bilo je to 09.07.2006 u 17:51. Temu nadji. Ne dajem ti je, to je mala kontrola TVOJE inteligencije!!!

A meni si napisao: "imam vaznije stvari u zivotu od fizickog sukoba....."

Ovako, te rijeci sam napisao covjeku koji je me je vise puta otvoreno vrijedjao.Njegove uvrede su presle jednu granicu i zato sam mu to zatrazio,ali on nije odgovorio.Tebe i njega necu da poredim,jer koliko se god se neslagao i svadjao sa tobom, ne mozes da me iznerviras kao on.Nije mi u prirodi da stalno trazim sukobe sa ljudima ,narocito fizicke.Dakle , takav sukob nije nacin da se rijese problemi ,niti da se promjeni covjek.Ako ja tebe isamaram ili ti mene , da li ce neko od nas promijeniti svoje stavove?Ovo sa rufimom je potpuno druga prica...

@ goocha

Sa Rufimom, (hodzom Rufimom) on se potpisuje kao "vladika" to pitanje si mogao da resis jednostavnije, da se ne nerviras, nego da ga gadjas govnima kao sto sam to uradio ja, pa me nije prozivao ni jednom. Pokusao je samo da me identifikuje po prezimenu, ali mu nije uspelo. Nisam onaj za koga me je drzao. Ja mogu njega da identifikujem u toku od 24 sata i onda tesko njemu. Ali i ja se slazem da pesnicanje nista ne resava. I moj poziv tebi na box je naravno figurativan.
Rufim se ubacio i ovde kod nas na fudbal i pokusao da seje svoju istoriju na nasoj temi ali sam ga prekinuo u startu. Pozvao sam "Nevidljivog", i on je po pregledu teme Niksic odmah Rufima izbrisao i brise ga cim se pojavi. Vise ne pokusava da nam "otvara oci" svojim "istorijskim" dokumentima. Kao sto si verovatno i video, bio je banovan pa se malo smirio.
Pozdrav

68Charger440:
Ti ces nam biti dzoker u timu.
Poslacu ti ekipu da ti slupa kola! :lol: :lol:

Ja nisma upucen u ovo sa tog rufima,ali sam cuo od ostalih da je idiJot. Vidjao sam ga da posecuje Politiku i Istoriju. Ja tamo odem samo procitam ponesto,ali ne postujem,jer su tamo 99% maloumnici,bolesnici,cvikerashi...itd.
Ali ako ga je Charger syebao bas mi je drago. Treba da syebe svakog ko ovde pokusava da upetlja religiju i politiku.
Charger...samo rokaj!

PLESsitnihDEMONA:
Ja nisma upucen u ovo sa tog rufima,ali sam cuo od ostalih da je idiJot. Vidjao sam ga da posecuje Politiku i Istoriju. Ja tamo odem samo procitam ponesto,ali ne postujem,jer su tamo 99% maloumnici,bolesnici,cvikerashi...itd.
Ali ako ga je Charger syebao bas mi je drago. Treba da syebe svakog ko ovde pokusava da upetlja religiju i politiku.
Charger...samo rokaj!

OK, sad si me izgubio. O cemu vi to?

nemam pojma citao sam Ilketa...ko god da ga je sjebao,ako je.
Ma samo rokaj ove koji dolaze sa Politike i Istorije...i ostalih slicnih foruma. To su bre 99% bolesnici. Kunem ti se!
Pishu HVALOSPEVE o beloruskom,moldavskom i slicnim ekonomskim cudima! O ujedinjenim pravoslavnim zemljama...Srbija,Moldavija,Belorusija,Eritreja...itd. Bolesnici,kazem ti.

ZzZzZz:
Jel to onaj SrbinXP?
Ne. Ovaj sebe naziva "vladika Rufim". Ne znam slucaj u istorili pravoslavlja da se neki vladika zvao Rufim. Ova budala je pobrkala islam sa hriscanstvom pa lupa ko maxim po diviziji. (Moj otac je govorio za takve da "lupa ka **** po samaru") Ja sam mu dao prirodni nadimak Hodza Rufim.

@ Nevidljivi
Ned'o Bog da sam ja zareagovao na temi Partizan i da sam kojim slucajem komentarisao kao ti. Opet bi skocili ko opareni a Fluid bi morao po drugi put da podvlaci crtu. Sad im je teme tamno plava, ja im je vise ne farbam u crveno-belo, jer me jos niko nije prozvao. A kad me prozove, evo mene opet, da trosim crvenu boju! :wink:

v.v.ilic:
Ne. Ovaj sebe naziva "vladika Rufim". Ne znam slucaj u istorili pravoslavlja da se neki vladika zvao Rufim. Ova budala je pobrkala islam sa hriscanstvom pa lupa ko maxim po diviziji. (Moj otac je govorio za takve da "lupa ka **** po samaru") Ja sam mu dao prirodni nadimak Hodza Rufim.

Znam. Video sam sad tamo na "Niksic".
SVAKA CAST ONOME KO GA BANOVAO!

v.v.ilic:
@ Nevidljivi
Ned'o Bog da sam ja zareagovao na temi Partizan i da sam kojim slucajem komentarisao kao ti. Opet bi skocili ko opareni a Fluid bi morao po drugi put da podvlaci crtu. Sad im je teme tamno plava, ja im je vise ne farbam u crveno-belo, jer me jos niko nije prozvao. A kad me prozove, evo mene opet, da trosim crvenu boju! :wink:

Vi ljudi previse ozbiljno shvatate ovaj forum.

Sto si tice Rufima ... Ne znate vi koja je to budala i kakvim glupostima nas je zasipao, narocito na Podgorici. Jedno vrijeme sam raspravljao sa njim o istoriji,kasnije mi je postao smijesan zbog svojih nebuloza,a u jednom trenutku je prevrsio mjeru.Inace, u istoriji postoje 2 vladike Rufima,oba su bili crnogorski mitropoliti.Rufim Boljevic je poznat kao prvi vladika koji je isao u boj protiv Turaka,na Ljeskopolju ,cini mi se.
Problem sa nasim hodzom je taj sto se ima vise nikova (igracina,aurelian,rufim,dioclia) pa admin treba da obrati paznju da ne skida banove sa ovih nikova,ili ce ponovo doci ...

goocha:
Sto si tice Rufima ... Ne znate vi koja je to budala i kakvim glupostima nas je zasipao, narocito na Podgorici. Jedno vrijeme sam raspravljao sa njim o istoriji,kasnije mi je postao smijesan zbog svojih nebuloza,a u jednom trenutku je prevrsio mjeru.Inace, u istoriji postoje 2 vladike Rufima,oba su bili crnogorski mitropoliti.Rufim Boljevic je poznat kao prvi vladika koji je isao u boj protiv Turaka,na Ljeskopolju ,cini mi se.
Problem sa nasim hodzom je taj sto se ima vise nikova (igracina,aurelian,rufim,dioclia) pa admin treba da obrati paznju da ne skida banove sa ovih nikova,ili ce ponovo doci ...
Vidis, to za Rufima Boljevica nisam znao, niti sam ikada cuo. Studirao sam nesto drugo pa valjda nije bilo vremena za crnogorske vladike. (Izuzev Njegosa)

68Charger440:
Vi ljudi previse ozbiljno shvatate ovaj forum.

ko ga shvata ozbiljno taj je slina :lol:
1968-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back