Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@FLUID
:lol: :lol: :lol:
Kod mene je slicna situacija. :D:D:D

Jeli ljudi,sto bre niko ne komentarise onaj DEBAKL Argentine protiv Brazila?

Gledao sam utakmicu i Brazil je igrao FENOMENLANO!!! Svaka cast Dungi (jednom od mojih omiljenih fudbalera,svojevremeno),ako nastavio da ovako vodi ekipu. Bez pardona je izbacio Ronalda iz reprezentacije,rekavsi da mnogo pusi,pije gazirane sokove i hvali se koliko je riba poyebao.
Kaka je LUDAK!!! Ako ste videli treci gol,koji je njegovo delo,sa pretrcanih 50-60 metara sa loptom.
DUNGA LEGENDO!!! :D:D

Danas citam u novinama kako je Dejo rekao da ovaj problem treba da resi drzava i DPS,heheheheheh!
I nabrojako sve clanove uprave Zete i Buducnosti koji su u DPS,pa se sad prepucavaju.
Crnogorci kako su krenuli,imace jedno 30ak odlozneih utakmice u prvenstvu. Svako kolo po jedna neodigrana. :D:D:D
South,jesi ti gledao Argentina -Brazil?

a najveci fazon je,

dejo sve to tako prica navinarima,
uvijeno,ja ne verujem,kad na kraju teksta,
''tu u sali je bio i rajo bozovic ''
tu sam umro od smeha
ne nisam gledao brazil,bila je prijateljska...

Za Vagnera znam iz Dinamo Kijeva. Za Elana nisam cuo dao sada,mada on valjda igra za CSKA Moskva.
Elano je dao dva gola i Kaka jedan.
Kaka je pretrcao sa loptom (posle kornera argentine) od brazilske polovine terena do Argentinskog sesnaesterca i postigao gol. Haos!!!

PLESsitnihDEMONA:
Za Vagnera znam iz Dinamo Kijeva. Za Elana nisam cuo dao sada,mada on valjda igra za CSKA Moskva.
Elano je dao dva gola i Kaka jedan.
Kaka je pretrcao sa loptom (posle kornera argentine) od brazilske polovine terena do Argentinskog sesnaesterca i postigao gol. Haos!!!
Ples, to je danas Stefan uradio na Prijateljskoj protiv Pardubica. Takve stvari vidjam skoro svake nedelje. Pobegao im je sa polovine i sa šesnaest desnom, spoljnim felšom, istrčalom golmanu poslao loptu u uglić. Takav je i Baroš, gledao sam mu takvih golova na pretek. Za Kaku je to rutina i ne treba joj se diviti. Ja ne znam šta vi gledate onda u Srbiji kada se ti tome diviš!!! :wink:
PS: Stefan posle svakog gola pravi salto pa mi je ona Oditina slika što su je Grobari postavili smešna. Od kolinskih omladinaca to pored Stefana rade još dvojica. Grobari se dive saltu...o, Bože pomozi. + + +

v.v.ilic:
Ples, to je danas Stefan uradio na Prijateljskoj protiv Pardubica. Takve stvari vidjam skoro svake nedelje. Pobegao im je sa polovine i sa šesnaest desnom, spoljnim felšom, istrčalom golmanu poslao loptu u uglić. Takav je i Baroš, gledao sam mu takvih golova na pretek. Za Kaku je to rutina i ne treba joj se diviti. Ja ne znam šta vi gledate onda u Srbiji kada se ti tome diviš!!! :wink:
PS: Stefan posle svakog gola pravi salto pa mi je ona Oditina slika što su je Grobari postavili smešna. Od kolinskih omladinaca to pored Stefana rade još dvojica. Grobari se dive saltu...o, Bože pomozi. + + +
Sećam se da je na jednoj utakmici Odita napravio trostruki salto. Može on i više. :D

Trostruki ne može pa čak i da skače sa federima na kopačkama.:lol: Može samo salto tri puta u kontinuitetu. Sa svojim predispozicijama mislim da bi morao saltom u kontinuitetu da predje pola igrališta. :lol: Gotovo svaki crnac to može. Naši to ne vežbaju a ako nije znao salto u mladosti, mator ga neće napraviti nikad. :wink:

v.v.ilic:
Trostruki ne može pa čak i da skače sa federima na kopačkama.:lol: Može samo salto tri puta u kontinuitetu. Sa svojim predispozicijama mislim da bi morao saltom u kontinuitetu da predje pola igrališta. :lol: Gotovo svaki crnac to može. Naši to ne vežbaju a ako nije znao salto u mladosti, mator ga neće napraviti nikad. :wink:
Hehehe
Mislio sam na tri puta za redom. :D
Već vidim na derbiju jednu njegovu akrobaciju. :D

Dva meseca po završetku finala Svetskog prvenstva u fudbalu rešena je misterija sukoba između italijanskog reprezentativca Marka Materacija i Zinedina Zidana, kapitena Francuske, koji je isključen zbog udaranja štopera "azura".

Materaci je u intervjuu "Gazeti delo sport", objasnio da je Zidana isprovocirao spominjući njegovu sestru:

"Posle našeg duela u kaznenom prostoru Zidan mi je rekao, ako toliko želiš moj dres daću ti ga posle utakmice. Ja sam mu na to odgovorio: Više bih voleo svoju sestru", izjavio je Materaci.

Epilog žučnog dijaloga je poznat. Zidan je Materacija udario glavom i zaradio crveni karton.

Iako njegovo isključenje nije direktno uticalo na rezultat (Italija je pobedila tek posle penala) Zidan je stavljen na "stub srama", naročito zbog toga što je finale bilo poslednja utakmica njegove karijere.

Zidan nikad nije objasnio čime ga je Italijan isprovocirao, a mediji su spekulisali da mu je prema nekim verzijama opsovao majku, a po drugim uvredio na rasnoj osnovi.

Materaci je kažnjen sa dve utakmice neigranja, a Zidan je dobio tri meča suspenzije i kaznu od 5.000 evra.

FLUID:
Koji je moj sa ovim forumom. Neki put uopšte ne mogu da pristupim. Učitava se po pola sata. Dok duge sajtove odmah. Da li se to još nekom dešava?
To je do krstaricinog servera,koji je ocigledno krs. Mislim nije bas krs,ali ocigledno ne moze da podnese ovoliku kolicinu podataka. Budalastina pre svega,mojih manje vise. :lol::lol:
Ne,bez zezanja...do servera je. Cesto se desi da bude preopterecen,pa otkaze za trenutak. Na nekih 10ak minuta.
Ovi (admini ili ko vec) su pokusavali da malo rasterete forum,pa su brisali neke podforume (Igre) i to citave teme,postove...sve i svasta...obrisamo valjda oko 40 000 postova...bruka.
Ovi neki se bunili.Ljudi ulozili toliki trud koji je otisao u nepovrat samo jednim klikom. :D:D
Eto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back