Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shalle87:
Da imam komplekse zbog FK PENALTIZAN??Mora da se salis...
Uopšte se ne šalim. Toliko bespotrebno vređanje samo može da se protumači kao kompleks koga izgleda nisi ni svestan. A za penale imaš pravo da ćutiš. Čuj ti njega pominje penale. Šta sad opet Partizan kriv što je sviran nepostojeći penal za Zvezdu? Pa da Partizan je uvek kriv i sve namešta i lobira i kroji tebele svih liga Evrope, kažu čak da namešta i u američkom fudbalu i ko zna šta sve još. E, svašta od vas.

Ми смо дали 2 комада без пенала ви нисте ни један.Хајде да лупамо рецке кад год неко узме 3 бода из пенала да видимо како стоје ствари. 1:0 за вас за сада.

Uprava FK Partizan je odlucila da za sve meceve u domacoj ligi (osim susreta sa Zvezdom i evro mecheva) koji budu igrani na stadionu Partizana (JNA) pusti slobodan ulaz.
Na taj nachin uprava zeli da se oprosti od starog stadiona koji ce na kraju sezone biti srusen i sagranjen novi.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Grobari,da vas pitam...jel ova vasha uprava nema nikakvog stida,ni srama kad moze ovako javno i bezocno da lupa i laze?
Ovo sam malopre cuo na Pinku. Vise nije ni smesno kao one price o pokrtnim krovoima na JNA i slicno. Ovo je sada ZALOSNO!!!

Samo idioti mogu da ruše onakav stadion da bi na istom mestu sagradili novi. Sa petostruko nižim investicijama može se novi sagraditi na drugoj lokaciji a ovaj uz manja novčana sredstva da se renovira i modernizuje. U Češkoj svako selo ima igralište. Kolin ima 8 igrališta i 2 stadiona a samo 40.000 stanovnika. Od toga FK Kolin ima stadion, dva igrališta na kojima igraju i treniraju mlade kategorije i jedno igralište sa veštačkom travom. Šta ima Partizan? I još hoće da ruše. Budibog s nama!!!!

Imaju oni onaj Zemunelo,koje je izgradjen od para poreskih obveznika Republike Srbije.
Posto je ondasnji premijer Mirko Marjanovic bio u upravi FK Partizan.
A inace,ni ja ne znam zasto bi se stadion rusio. Ne deluje toliko ruiniran da bi se rusio. Sasvim je dovoljno da se malo sredi.
Ali nije problemm u tome. Problem je sto bre nema tu nikakvog rushenja i pravljenje novog stadiona. Znas bre, koliko to kosta? Koliko samo rushenje kosta,ap jos plus pravljenje novog. A gde ce da igraju u medjuvremenu. Nije to stambeni objekat da se zavrsi preko leta.
Jedino ako ne misle da naprave neesto za 5 000 gledalaca,onda ok. Vise od toga im i ne treba.
:D:D:D
Nisi ti Ilke bio u Srbiji godinama. Mi smo se jos po srednjoj skoli smejali na izjave Zeke i Bejeke,da ce Partizan da napravi krov na JNA,pa pokretni krov,pa pokretne tribine...ma bruka sta se tu sve pomijalo. Neka kazu Grobari sami,ako ih nije sramota. I to je sve pisalo po novinama.Ono zvanicni intervjui itd.
Jedva su bre napravili i prosirili novinarsku lozu za LS.

PLESsitnihDEMONA:
Imaju oni Zemunelo.......................................................................................................................
.................................Jedva su bre napravili i prosirili novinarsku lozu za LS.

Gde je taj Zemunelo? Šta je to?

A za ovo drugo sam se upiš'o od smeha :P :P :P :P

Zemunelo je jedan jedan moderan sportski centar Partizana(mislim da ga koristi Teleoptik, nisam siguran).
Inače u međuvremenu bi Partizan igrao tamo gde i Teleoptik(ponavljam, mislim da je to Zemunelo) samo bi dogradili jos 8000 mesta za gledaoce.

@Ples
ne znam od kojih para je izgrađen Zemunelo(bio sam mali, niti me interesuje, i neću da ulazim u to), ali se sigurno ne bi bunio da je tako nešto izgrađeno Zvezdi.

Alex.L:
@Ples
ne znam od kojih para je izgrađen Zemunelo(bio sam mali, niti me interesuje, i neću da ulazim u to), ali se sigurno ne bi bunio da je tako nešto izgrađeno Zvezdi.
Evo sad cu da ti kazem...onako lagano,bez nekog naboja.
Zvezedi tako nesto ne treba.
Zvezda je imala Cvetkovica kao ministra sporta (skoro da sam i ja bio klinac data,a tek ti...sigurno i ne znas za Cvetkovica,nebitno) i mogla je preko tog ministrastva sporta da uzima para koliko god je htela.
Sve je lepo moglo da se pravda ulaganjem u sport,nas najveci i najtrofejni klub,buducnost fudabala...bla,bla,bla i ostale druge gluposti.
Znaci to ti je objasnjenje, u vezi sa tim da je sve to Zvezdi izgradjeno.
Moglo je da bude,ali nije.
E ajde sada da predjemo na Partizan i na taj Zemunelo.
Da li ti misls kao i ovi ostali Grobari,koji bojkotuju,da vam je uprava lopovska?
Potpuno ista uprava je bila i u to vreme kada se gradio Zemunelo i kada je pokojni Mirko Marjanovic bio premijer i clan uporave,ili vec cega u Partizanu.

PLESsitnihDEMONA:
Da li ti misls kao i ovi ostali Grobari,koji bojkotuju,da vam je uprava lopovska?
Potpuno ista uprava je bila i u to vreme kada se gradio Zemunelo i kada je pokojni Mirko Marjanovic bio premijer i clan uporave,ili vec cega u Partizanu.

cvele ,dzaja,pixet,bjeka ,zeka....
sve je to isto,velika moc je u pitanju,
ima para sa strane koliko hoces,

i ako moji otimaju pare i prave zemunelo,je ok
ili ako sa tim parama kupe evropske igrace,je ok
ili ako vama kupe baklje je ok ;)
ali tek kad vecinu para stave u svoj dzep,onda su lopovi
za svaki transfer,od 150.000-4.000.000 nestane,nepostoji
a kad nameste tekmu protiv jevreja,i mi ispadnemo :twisted:
e onda ih zovemo i lopovi i kriminalci i mafijasi i izdajnici

ps. razmislite ,da saznate da je tekma protiv PSV-a prodata i kesirana
kako bi reagovali???

Boli tebe Q što je kod nas 3 ujutro. Misliš da možeš da pišeš a niko da te ne vidi. Nema Bato, ja sam budan i kontrolišem da li lupaš u bubanj ili si ustao, kako kažeš, na levu nogu. :P :P :P :P :P :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back