light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
da li treba dobro da razmislimo pre nego što damo odgovor?
ili može 'vako - napamet - iz glave?
: )
Sve najlepse...mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
*NESPOSOBNE!jednostavno ne sposobne.....
богами,нешто сад помислих о онима које су то у стању......бррррррmislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
dobro, dobro de....ispravila sam......*NESPOSOBNE!
Cuj, znam li...dobro, dobro de....ispravila sam......
nego jel ti znas da kuvas?
Ne znam iz kesice, ali znam iz one male kutijicezaboravio si supu iz kesice
mada nju niko ne pravi tako dobro ko ja![]()
WOW ajd za lukac i ja žmirkam kad ga seckam alo ovo sa otvaračemmogu da zmureci isecam luka
i da otvorim konzervu sa otvaracem za pivo.
![]()
Mislim da trebaju jos puno spanata da pojedu.mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
A jel treba da nose sve to na leđima ili na rukama ili je svejedno?mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
Pa mi smo barem uvek na usluzi.Samo treba lepo zamoliti.Da im treba muškarac...
Pa mi smo barem uvek na usluzi.Samo treba lepo zamoliti.![]()
U ostalom za to i služite.Pa mi smo barem uvek na usluzi.Samo treba lepo zamoliti.![]()
Pa zašto da ne?! Šta tu ima loše dobro je vama a dobro je i nama.Pa zadovoljstvo nam je sluziti,medjutim hteli mi,ne hteli,na kraju uvek dobijemo slasnu i zasluzenu nagradu.![]()
Pa slazem se,vazno je da smo svi zadovoljni.Pa zašto da ne?! Šta tu ima loše dobro je vama a dobro je i nama.![]()