Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Ja pre neki dan nosila džak od 50 kg, a imam 47
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ceo se dan juče pitam što me bole ramena![]()
kako ti je to uspelo?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako ti je to uspelo?mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()
Jedan moj poznanik ima takvu zenu, ona prve tri godine braka nije nista radila, cak ni sudje nije htela prati, a on papak ju je trpio.
Ona je sva svilena kao da po pecurkama hoda, lelujava i depresivna, a on je pokvareni supak i taman mu je legla fino da ga yebe u mozak. Svako zasluzi zenu koju ima i to je fakat.
mislite o zenama koje nisu u stanju da odnesu frizider na treci sprat ili da nose dzak od 50kg?
![]()

ovo je 100% tačno...
Mada, kad malo bolje razmislim-uspela bih da odnesem frizider - finim osmehom i jednim ljubaznim pitanjem nekog krupnog i muskog
Ili uz pomoc drugarica (njih deset) 
Ja sam sitna i moj pokusaj da to uradim bi se zavrsio tako sto bih bila spljostena, fotografisana tako, a onda bi tu sliku poslali svim devojkama sa tekstom: devojke, ne pokusavajte ovo same![]()
pa misim ni ja ne mogu da nosim frižider, jer je kabast i ne mogu da ga uhvatim s oproštenjem...
Zena sitna je cesto dinamitna. Da ti znas kakve sam sitne zene video a kako rade. Treba imati samo volje, e znam da je najlakse biti dembo i izvaliti se ko bik na pod i reci ja to ne mogu, kmeeeee kmeeeeeeeee.
Nisam od onih sto odustaju, ali sam talentovana da (naravno, ne namerno) uvek sve pokvarim kad imam najnajnajbolje namere 
Dzak bih mozda i uspela da iznesem (svakako bih barem pokusala), ali da odnesem frizider?! Ljudi, molim vas... Pa nisam vam ja Terminator, nego malo devojceMada, kad malo bolje razmislim-uspela bih da odnesem frizider - finim osmehom i jednim ljubaznim pitanjem nekog krupnog i muskog
Ili uz pomoc drugarica (njih deset)
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko bi rekao da ti imas 47 kila, a udarena si u glavu za organizam od najmanje 150 kila.

Aj sad razjasnite, ko je od vas dvojice papučar?

Ae mala vozi. Imas glupu spiku i previse dosadnu za frajere kao sto smo on i ja.![]()
. Baš mi drago.
No, moram priznati, takve ljakse se jednom rađaju.

I "frajere"da bi to bili, prvo mora da naučite osnovnu
kulturu ponašanja i ophođenja prema ženama.
Džiberski fazoni, ja tebe prvom đonom, su sve samo ne frajerski.
A slusaj ima i ona druga.
Zena mora biti dama, da bi zasluzila dzentlmentsko ponasanje.![]()
.Hajde kad kažeš (mada mislim da je džentlmen uvek to), a postavljaš se kao da
nijedna to nije, postavljanjem tema u kojima sadržinski "pljuješ" na ceo ženski rod.