STA ZNACI VAS NICK?

Sasha85:
1. Bas je cool sto imas mnogo postova.... Ne treba da :oops: ...
2. Taj nick ti bas cuci... :wink:

I ja sam za to da ga ne menjas... :wink:
1. hvala.. :oops: (<- ma mora :wink:), ali ljudi ce misliti da sam neki zesci zaludjenik kad vide koliko imam postova :shock:
2. stvarno? :oops: nisam znala :oops: :wink:

Thanx Sasha :wink:

bleach:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ali... ali, iste muke mene muce :shock: :roll:
1. :oops: :oops: :oops:
(ti si duze od mene ovde :oops: )
2. meni se tvoj ik bas svidja :wink:
i lepo ti stoji :wink:
mozda da nadjes neko srednje resenje... da malo "promenis" nik... u smislu... izbacis neko a ili napises veliko... sta znam... 8)
hm :? to je resenje da se otarasis velikog broja postova 8)
nemam ideja... :roll:
:lol: ali kad ne verujem :lol: :wink:
1. jeste.. ali ja idem samo na teen i muziku :oops: :wink:
2. hvala i tebi :wink: bas nisam zna :lol:
3. ako bih menjala nick potpuno bih ga promenila 8) ali mislim da necu.. odusevilo me je sto ste mi rekle da mi ,stoji' nick :shock: :oops: :wink:

Thanx obema :wink:
i alex-u naravno :wink:

mortishaaa:
bleach:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ali... ali, iste muke mene muce :shock: :roll:
1. :oops: :oops: :oops:
(ti si duze od mene ovde :oops: )
2. meni se tvoj ik bas svidja :wink:
i lepo ti stoji :wink:
mozda da nadjes neko srednje resenje... da malo "promenis" nik... u smislu... izbacis neko a ili napises veliko... sta znam... 8)
hm :? to je resenje da se otarasis velikog broja postova 8)
nemam ideja... :roll:
:lol: ali kad ne verujem :lol: :wink:
1. jeste.. ali ja idem samo na teen i muziku :oops: :wink:
2. hvala i tebi :wink: bas nisam zna :lol:
3. ako bih menjala nick potpuno bih ga promenila 8) ali mislim da necu.. odusevilo me je sto ste mi rekle da mi ,stoji' nick :shock: :oops: :wink:

Thanx obema :wink:
i alex-u naravno :wink:
ihihihih :P :P :wink: :wink:
1. i ja... ponekad nedge svratim, al se sad to svelo na minimum 8)
2. ma nema na cemu :wink: ozbiljno, mnogo slatko zvuci, a za tebe jos bolje 8)
3. hehe... ok ako neces, ali broj postova uvek ostaje tu :oops: :cry:
(pa kad smo lude, samo za ova dva dana smo ostavile koliko postova :shock: bojim se da pogledam :shock:)

nema na cemu :wink:

mortishaaa:
Sasha85:
1. Bas je cool sto imas mnogo postova.... Ne treba da :oops: ...
2. Taj nick ti bas cuci... :wink:

I ja sam za to da ga ne menjas... :wink:
1. hvala.. :oops: (<- ma mora :wink:), ali ljudi ce misliti da sam neki zesci zaludjenik kad vide koliko imam postova :shock:
2. stvarno? :oops: nisam znala :oops: :wink:

Thanx Sasha :wink:

1. Ma daj bre... ;) To je nebitno... Ima ovde ljudi koji imaju po 6000-7000 postova... :)
A i ovako kad vide da imas dosta postova,da si starosedelac,niko ne sme da te dira... 8)
2. Ozbiljno... :) Nick ti savrseno stoji... ;)

Nema na cemu... ;)

mortishaaa:
ljudi izvinite ako vam upadam u temu.. tj ako nesto pricate, a ja vam skrenem sad.. ja zelim da vas pitam sta mislite o tome da ja promenim nick :roll: za to postoje dva razloga..
1. imam mnogo postova :oops:
2. ne znam ni sama zasto sam prvobitno uzela ovaj nick, kad bas nemam veze sa mortishom :oops:

Tisha, nemoj da lupas....nemoj da menjas nik, ovaj ti je bas ok, sta te briga sto imas mnogo postova, to da pokaze da si "iskusna" :wink: ...dobro mozda pokazuje i da nemas nikakav zivot sem ovog...(SALIM SE!!!)...a i nadimak je bas dobar, i svi te znaju tako, ovde si nam poznata faca :)
u stvari radi sta hoces :)

mislim NEMOJ

Ernesto_Che:
mortishaaa:
ljudi izvinite ako vam upadam u temu.. tj ako nesto pricate, a ja vam skrenem sad.. ja zelim da vas pitam sta mislite o tome da ja promenim nick :roll: za to postoje dva razloga..
1. imam mnogo postova :oops:
2. ne znam ni sama zasto sam prvobitno uzela ovaj nick, kad bas nemam veze sa mortishom :oops:

Tisha, nemoj da lupas....nemoj da menjas nik, ovaj ti je bas ok, sta te briga sto imas mnogo postova, to da pokaze da si "iskusna" :wink: ...dobro mozda pokazuje i da nemas nikakav zivot sem ovog...(SALIM SE!!!)...a i nadimak je bas dobar, i svi te znaju tako, ovde si nam poznata faca :)
u stvari radi sta hoces :)

mislim NEMOJ
hvala i tebi :oops: divni ste :oops:
a za ono da nemam nikakav zivot :evil: :P :wink:

Znaci da ne znaci nista ili znaci nista?

Ma ne znam, moracu da pitam poznanika, treba da mi se javi. On bas hoce da napise roman, vrlo interesantan, samo ga maznuo, pa malko griza savesti radi, trabala bi mu dozvola. Al' za njega vazi ono: cilj oopravdava sredstva. Samo da nije ove grize savesti, sto bi bilo dobro. A sto ima gospodju, ona je vec pisac, svaka cast, citala sam neke kratke price sto je napisala.

Ljudi izglada da vi bas puno mozgate kad birate nick!!! :shock: :lol:
:? Vise je nego ocigledno sta znaci moj nick (ako znate engleski,naravno!)LITTLE-zato sto sam mladja od vecine vas,WHITE-zato sto ne koristim crnu magiju i WITCH-zato sto sam vestica! :twisted: :wink:
:lol: 8) A sto se tice toga da li neko da menja nick ili ne,mene bas zabole,zato sto ovde nikog ne poznajem,a i mislim da je to svacija licna stvar!!!

Little_white_witch:
Ljudi izglada da vi bas puno mozgate kad birate nick!!! :shock: :lol:
:? Vise je nego ocigledno sta znaci moj nick (ako znate engleski,naravno!)LITTLE-zato sto sam mladja od vecine vas,WHITE-zato sto ne koristim crnu magiju i WITCH-zato sto sam vestica! :twisted: :wink:
:lol: 8) A sto se tice toga da li neko da menja nick ili ne,mene bas zabole,zato sto ovde nikog ne poznajem,a i mislim da je to svacija licna stvar!!!

jao sto volim ovake provale :lol: :lol: :lol: :lol:
aj ziva bila

Back