iz moje perspektive Biblija je najčitaniji SF roman svih vremenaSta ces,toliko mi dostize logika i vera...tako mi je kad se drzim samo Biblije a ne citam romane SF zanra...![]()
Traži dokaze...to je tvoja SF knjiga u koju ti veruješ pa ti i traži dokaze u njoj..ja u Bibliju ne verujem, ali nalazim da su pisci ponegde kazali nešto mudro i vredno pažnje.....Zapravo u kontekst ove diskusije mene zanima dali tamo pise "da su svi mrtvi zapravo zivi",jel ima negde takvog teksta koji bi jasno i precizno demantirao moje "sektaske tvrdnje"...!?
Dakle trazim dokaza iz Biblije da su mrtvi zivi i na nebu i da iz tog razloga njima ne treba nit vaskrsenje a jos manje Isusa da bi ih poveo tamo gde je On,onako kako je obecao vernima jer su oni vec tamo,zivi i aktivni pod suncem..
tvoja vera tvoj problem...moja vera moj problem...
rekao sam ti ne učlanjujem nikog... ja sam crkva za sebe i ne trebaju mi sledbenici ni popovi....A sta ako neko izrazi zelju da ga krstis,jel imas neki unaprerd spremljeni komentar kojim bi ga najurio iz tvoje "crkve"ili to radis cisto impulsivno i random,kako ti dodje...!??![]()