limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.251
Ne moze znacenje pojma biti subjektivno.Kome se podrazumeva?
Valjda je subjektivno.
Kad se kaze sam ..misli se upravo na to.
Ne mozes reci da je znacenje rijec sam suprotno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze znacenje pojma biti subjektivno.Kome se podrazumeva?
Valjda je subjektivno.
Izgleda da se ne zna, jer ljudi stavljaju u kontekst sa suprotnim pojmom - biti u vezi?Zna se sta znaci neki pojam.To sto se nekom bas i ne svidja znacenje i prepravlja ga po svojoj volji je njegov problem.![]()
To nikakve veze nema jedno sa drugim.Ne moze svako da ti bude emotivno bitan,ali ne mozes sa svakim ni da imas seks.
Ili mozes?
Dakle,cim imas bilo sta s nekim,ti si u vezi s njim.
Evo zamisli npr situaciju...ti imas kres semu sa nekom djevojkom i zaboravis na to i na nju jer ti je nebitno,a ona ostane trudna i rodi tvoje dijete.
Hoces li reci da nikad nisi imao nista s njom i da je to od nicega?
To sto se nisi emotivno vezao,ne znaci da nisi bio u vezi,pa makar kakvoj.
Znaci,nisi bio singl.
Mogu.Ne moze znacenje pojma biti subjektivno.
Kad se kaze sam ..misli se upravo na to.
Ne mozes reci da je znacenje rijec sam suprotno.

Nije uvek to do lizanja rana.Te šeme i kombinacije kapiram kada nisi u stanju da se emotivno daš. I to i kažeš. Najbolje. Ako je druga strana u istom stanju, ok, pristanete na to. Mada nisam pobornik toga. Ja ližem svoje rane sama. Nego, teško osetiti te neprijatne stvari. Beži se od toga, u bilo kakav zagrljaj. Daj šta daš.
Dakle,ipak postoji odgovornost.To nikakve veze nema jedno sa drugim.
Da, nisi bio u vezi sa njim, ali nisi bio ni dovoljno odgovoran, pa je zatrudnela. Nije ni ona bila odgovorna, ali nebitno to sada.
Inace ako su kres seme i kombinacije toliko nebitne,zasto postaju bitne ako si u braku?
Sta ima veze sto se tvoja zena kresne tamo s nekim,sve je to bezveze,ona tebe voli,ona je s tobom u vezi.Ono se ne racuna.![]()
Tema nije o tome?Inace ako su kres seme i kombinacije toliko nebitne,zasto postaju bitne ako si u braku?
Sta ima veze sto se tvoja zena kresne tamo s nekim,sve je to bezveze,ona tebe voli.![]()
Sve je temaTema nije o tome?
tema je o tome da ako si singl moraš stalno da se snalaziš za svoje potrebe
svaki dan u lov po hranu po sex po svašta... iznurujuće
Da, odgovornost postoji i kada prelazis ulicu da te ne udari kamion pa nisi u vezi sa kamionom.Dakle,ipak postoji odgovornost.
A kako postoji ako si "singl"?
Poenta j da nisi sam,sve dok imas bilo sta sa nekim.
Kad već sediš biras da je to fotelja udobna i jakaaNeeee to kod mene nikako, nikad ne sedim na dve stolice jedna i isključivo jedna ali vredna toliko da ne moram na drugu stolicu.

E da, bez partnera.Ja izraz sigl vidim kd osoba sam i bez partnera..al mi se desavalo da i udate čiji muž bude preko il na terene sebe deklarisale se kao singl.
Postoji i to. Neka vrsta pražnjenja.Nije uvek to do lizanja rana.
Ljudi prosto ne Zele biti u vezi. Umore se od toga. Imaju preca posla. Obaveze. I onda povremena vidjanja sa nekim samo seksa radi su ok.
Licno me to ne zanima ni najmanje, nego ono, postoji, desava se.
Pa valjda je i taj za seks neko sa dušom? Da ti kaže razboleo se, ne bi ti bilo važno? Nego nije više za upotrebu i ideš dalje?E da, bez partnera.
Pitanje je u tome sta za koga znaci ovo partner.
Eto, meni partner nije neko ko je samo partner za seks. To mu dodje kao partner za bilo sta...ples. Trenutno zadovoljenje neke zelje ili potrebe, bez daljeg angažovanja oko te osobe.
Ne zanima me kako je proveo dan, ne zanima me koji su mu planovi za budućnost, necu ga zvati ako mi je lose, necu pomerati planine ako mu treba pomoc. Itd.
Ako postoji ljubav, postovanje, razumevanje, zelja za trajanjem, trud, pripadnost, nisam single.
Sve ostalo, single sam.
Licno biram onda svakako i ne imati bilo koje druge vrste tih povrsnih veza u kojima sam single. Ali ljudi biraju i samozavaravaju se da imaju eto partnera i u kombinaciji. Ili u braku koji ni na sta ne lici. Forma iznad sustine i cepaj.
Dobro sada terate mak na konac.Pa valjda je i taj za seks neko sa dušom? Da ti kaže razboleo se, ne bi ti bilo važno? Nego nije više za upotrebu i ideš dalje?
Dobro sada terate mak na konac.
Jeste, i inace kad se ljudi razbole budu samo sutnuti.
Bilo bi mi vazno, ali se podrazumeva da ima osobe kojima je to vaznije nego meni.
Не сви. Појединци. И ти појединци стварају проблем јер онемогућавају комуникацију, неретко јер имају свесни или подсвесни мотив да преваре.Zato što svi pojmove shvataju i definišu drugačije?
То се слабо практикује и у дебатама, а камо ли током упознавања. На дејтинг сајту само напишу "сингл" па сад ти размишљај шта је писац хтео да каже. Али чак и да се практикује, зашто присиљавати другу страну да учи твој приватни језик ако већ постоји званични? Зашто отежаваш другима да те схвате?Zato se u debatama, obično, na samom početku, raspravi o tome ko kako definiše koji pojam.
Kombinacija?Како би реаговала у ситуацији да сазнаш да има другу особу са којом је, паралелно са тобом?