Šta ženu čini ženom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta zenu cini zenom ? Pa naravno,na prvom mestu,njeni seksualni atributi.Dobre dojke,dobra guza.I narocito njeno zrelo seksualno opste ponasanje.Nacin hoda.Nacin na koji zanosno njise guzom dok hoda.Onaj carobni pogled,onaj zenski tipican pogled,pun zudnje,skrivenog obecanja.Onaj diskretni miris,koji zrela
zenka,siri oko sebe,miris njenog pozudnog tela.Sve ovo sto je nabrojano,kada se izmiksa zajedno......cini Zenu.!

J.bte, možda stvarno imam depresiju samo što je kompenzujem većim količinama alkohola :think:
Vreme mi je da očistim jetricu i da rađam dete, pa da bar budem sve ono što i ostali neuspeli likovi urade na kraju od svojih života - da postanem roditelj :rida:

Sta zenu cini zenom ? Pa naravno,na prvom mestu,njeni seksualni atributi.Dobre dojke,dobra guza.I narocito njeno zrelo seksualno opste ponasanje.Nacin hoda.Nacin na koji zanosno njise guzom dok hoda.Onaj carobni pogled,onaj zenski tipican pogled,pun zudnje,skrivenog obecanja.Onaj diskretni miris,koji zrela
zenka,siri oko sebe,miris njenog pozudnog tela.Sve ovo sto je nabrojano,kada se izmiksa zajedno......cini Zenu.!
Brine me da je ovo tačno :aha:

kad se uda i nauci da kuva<3
Kuvanje se da naučiti, al kako se udati, to je enigma :lol:
Mada, ozbiljno mislim da se kroz odnos sa muškarcem postaje žena...

J.bte, možda stvarno imam depresiju samo što je kompenzujem većim količinama alkohola :think:
Vreme mi je da očistim jetricu i da rađam dete, pa da bar budem sve ono što i ostali neuspeli likovi urade na kraju od svojih života - da postanem roditelj :rida:

Ja samo na vreme da ti kazem, kad rodis prvo dete, nema garancije da ces da izadjes iz depresije. I kad rodis drugo....a sestra ima tri, pa znam, ni tad...:( :lol:

Interesantno je da se ja duuugo nisam osecala kao bogzna kakav roditelj kad sam rodila cerku. Mislim ono, cuvas dete, slatko, pametno, cigrasto svo, ali sve nekako je kontas kao lutkicu neku za igranje i radovanje. Jos nas ona nije ni zvala mama i tata, nego po imenu. Verovatno jos uvek nisam bas uverljivi roditelj, jer malo malo pa moram da podviknem - dosta bre, ja sam majka ovde! :evil: :lol:

A sta bese tema? :huh:

- - - - - - - - - -

kad se uda i nauci da kuva<3
Ajoj...tad je vec kasno, moraces ti sve. :confused: :lol:

Pa kad si mlad (al ono baš baš mlad) uvek zamišljaš kako ćeš baš ti u najmanju ruku otkriti lek protiv sedam neizlečivih bolesti ili dati već neki drugi stravično značajan doprinos čovečanstvu.
Onda te život samelje, shvatiš da jedino što želiš jesu mir i ljubav i nađeš sreću u okviru porodice.
Ranije su mi roditelji izgledali upravo tako, promašeno, a sad što sam starija sve više shvatam koliko ništa drugo ni nema neki značaj, bar u mom životu, osim ljudi i porodice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back