- Poruka
- 96.541
Šta žene prvo primete kod muškaraca?
Znate li?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visina i držanje
Žene često primećuju da li je muškarac visok i kako se drži. Stajanje uspravno sa otvorenim držanjem deluje samouvereno.
Torzo u obliku slova V
Široka ramena i uži struk se obično smatraju privlačnim.
Ukupna građa
Visina i oblik tela zajedno utiču na to koliko snažno i zdravo muškarac izgleda.
Simetrija lica
Uravnotežene crte lica i čista koža čine lice privlačnim.
Uredna brada mogu izgledati muški, ali negovanje je uvek važno.
Osmeh i zubi
Sjajan, iskren osmeh i čisti zubi privlače pažnju.

Auto,odecu i da li drzi higijenu u kakvom okruženju se krece

Auto ako gledaju to onda znači da su sponzoruše. Ispada da vole auto a ne muškarca i da su sa muškarcem ne zbog muškarca nego zbog auta. Nažalost većina današnjih devojaka su takve. Samo materijalizam, interes, pare, financije. Nekad su žene bile bolje, poštenije, moralnije.Auto,odecu i da li drzi higijenu u kakvom okruženju se krece
To ostalo tek kasnije.
Nisu sve takve. Mislim se da otvorim temu o jednoj crnogorki...Auto ako gledaju to onda znači da su sponzoruše. Ispada da vole auto a ne muškarca i da su sa muškarcem ne zbog muškarca nego zbog auta. Nažalost većina današnjih devojaka su takve. Samo materijalizam, interes, pare, financije. Nekad su žene bile bolje, poštenije, moralnije.
Uvek se nađe neka dobra i dostojna braka ali sve su ređe.Nisu sve takve. Mislim se da otvorim temu o jednoj crnogorki...
Mislim da se i te "namazane" daju "pripitomiti"Uvek se nađe neka dobra i dostojna braka ali sve su ređe.

Status milane.Auto ako gledaju to onda znači da su sponzoruše. Ispada da vole auto a ne muškarca i da su sa muškarcem ne zbog muškarca nego zbog auta. Nažalost većina današnjih devojaka su takve. Samo materijalizam, interes, pare, financije. Nekad su žene bile bolje, poštenije, moralnije.
ajd, ljudi su generalno visoki na ovim prostorima, drzanje sa druge strane mnogi nemaju dobroVisina i držanje
najredji tip kod nas, san svakog ko trenira da se napicu da ima obrnuti trougao gradnju, na to bodibideri dozive O.Torzo u obliku slova V
Široka ramena i uži struk se obično smatraju privlačnim.
ima smislaUkupna građa
Visina i oblik tela zajedno utiču na to koliko snažno i zdravo muškarac izgleda.
sigurno, naslusao sam toga od zena.Simetrija lica
Uravnotežene crte lica i čista koža čine lice privlačnim
brada bas zna da prolepsa neke ljude, a onima sto imaju tri dlake beade stoji ko čiletu sesiUredna brada mogu izgledati muški, ali negovanje je uvek važno.
Holivud stil... i ovo ima smisla, al ne treba se črrvise keziti i smejati, ko Amerikanci iritantno jeOsmeh i zubi
Sjajan, iskren osmeh i čisti zubi privlače pažnju.
i parfem dobarMiris
Prirodni miris tela i čist miris mogu snažno uticati na privlačnost.
autoritativnije, al mislim ovde nema pravila, treba znati lžkako korstiti glas,dž dikciju izd. Eto mnogi pevaci i glumci i aju visoke glavžsove ča su wet dream.Glas
Dublji, stabilniji glas često zvuči privlačnije.
Boje se navodnu uparuju sa bojom loze, ko ima hladnu treba da nosi tei te, ko toplu lve i one...to sam negde citao, a kao kad pogledas vene imas hladnu nijansu ako su plave, sko su zelenkaste tuplu. Ja generalno vise nosim tamne boje, ne volim crvenu.Boja odeće
Nošenje crvene ili dobro odabranih boja može izdvojiti muškarca.
nemam pojma, a i hladni ljudi znaju biti atraktivni jer su misteriozni, i zene cesto teipuju da su jako emotivni ispod fasade.Otvoreni gestovi
Opušten, prijatan govor tela pokazuje samopouzdanje i toplinu.
Neko je lider neko nije.Signali dominacije
Mali znaci snage i liderstva se brzo primećuju.