Sta zelite da postanete?

vozač šlepera
super_smilies101.gif

Zelim da studiram istoriju umetnosti,politicke nauke-novinarstvo i mozda da pokusam da polazem reziju ili glumu na alu... A to znaci da bih mogla da se bavim istrazivackim novinarstvom,da Budem umetnicki kriticar, i da budem reditelj ili glumica... Mada ovo za glumu mi se ne cini bas toliko realnim s obzirom na to da kod nas ima bas puno glumaca koji su zaboravljeni i jos vise onih koji cekaju neku bednu ulogu a zavrsili su akademiju... Rezija je nesto posebno i dobar reziser nije toliko cesta pojava ni u svetu-ni kod nas... A,da, posto idem u umetnicku skolu naravno da bih volella da slikam i da izlazem po svetu...

mala vestica:
Pa?

Молим све чланове да ову тему схвате озбиљно и да пишу шта заиста желе да постану, шта чине поводом тога и сл а не да ова тема служи за буџање постова, исказивање тренутних незадовољстава и лупање глупости. Сваки такав пост ће убудуће бити обрисан.
Brate ja zelim da postanem vodja navijacke grupe Grobari-Jug
GROBARI KONZA CIGANE U TVORZA

mala vestica:
Pa?

Молим све чланове да ову тему схвате озбиљно и да пишу шта заиста желе да постану, шта чине поводом тога и сл а не да ова тема служи за буџање постова, исказивање тренутних незадовољстава и лупање глупости. Сваки такав пост ће убудуће бити обрисан.
Ja zelim da postanem vodja navijacke grupe Grobari-Jug.
Grobari konza Cigane u tvorza

Back