Sta zelite da postanete?

paaa,meni gluma i pevanje idu,kako bih rekla ,od ruke,al ovde je sve tako tesko,idu mi i jezici,mozda nesto u vezi sa engleskim ili spanskim,i mozda zvuci malo glupo,ali ok mi je i pomaganje mladim narkomanima da se odviknu.Tim stvarima bih jedino volela da se bavim....

najradije bih bio profesionalni sportista, ali posto se trudim da ostanem realan:
privlaci me fotografija tako da mozda i to dolazi u obzir, al tesko..
onda, 3d modeliranje me opasno zanima...
a posto mi je matematika jaka strana, mozda cak idem i za profesora (zadnja opcija) elektronski fax mi ne gine...

hm ... mene je pre neki dan klepila misao kako ja zapravo mozda necu moci da radim ono sto zelim shock
posto sam kao mladja bila dosta alergicna, palo mi je na pamet kako mi mozda ta alergija nije nestala shock ): (nisam isla na ispitivanja skoro...) i onda sam se bas )): ...
njah ...
nista, uvek mi ostaje opcija da radim kao profa (:

mortishaaa:
hm ... mene je pre neki dan klepila misao kako ja zapravo mozda necu moci da radim ono sto zelim shock
posto sam kao mladja bila dosta alergicna, palo mi je na pamet kako mi mozda ta alergija nije nestala shock ): (nisam isla na ispitivanja skoro...) i onda sam se bas )): ...
njah ...
nista, uvek mi ostaje opcija da radim kao profa (:
A sta si rekla da zelis da postanes? Mrzi me da trazim post... :)

Back