pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
Biznismen, naucnik, fitness model, maneken...![]()
pa to ti je sve slicno...potreban ti je gotovo isti IQ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to ti je sve slicno...potreban ti je gotovo isti IQ...
To ti je ovako:
zaradiš neku crkavicu od modelinga i od seksa sa švapskim omatorelim groficama, uložiš to u biznis, stekneš kapital i potplatiš nekog genija da ti stvori patent.
Strateški, strateški, a ne ko ja što crnčim pišući priče na blogu.
Nisam xD
cujem bilo je -30 prekljuce u ZG-u, ugazili vas grobari![]()
9 ljudi je overio majmunpise da se desilo u Jabukovcu(a ne Vrscu.) pitaj Boga gde je ta vukojebina
![]()
Salim se, super je...Šta joj fali?
Nindža kornjača?![]()
![]()
U Istochnoj Srbiji, genijalcu.
Owako zeleo bih da postanem lekar opste praxe zato sam i upisao medicinsku skolu(srednju)... a kasnije bih woleo na specijalizaiju za neuropsihijatra ili nesto tako... a dobra je i biologija smer DnKali imam 15 godina ziwot je preda mnom tako da...
mojne mi se sada pravis pametan ko da ti znas gde se nalazi svako selo i vukojebina u Srbiji,ja ne znam u kom delu Srbije se nalazi selo Jabukovac i zabole me djo.ka za to
Zato prvo proverish pre nego shto beknesh, da ne ispadnesh glup.
Owako zeleo bih da postanem lekar opste praxe zato sam i upisao medicinsku skolu(srednju)... a kasnije bih woleo na specijalizaiju za neuropsihijatra ili nesto tako... a dobra je i biologija smer DnKali imam 15 godina ziwot je preda mnom tako da...