Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Да ли су они претерали у свом наслеђу да униште све што нема исти .срани мирис као они.Да ли су они десница власти која ОДРЕЂУЈЕ шта је исправно а шта је погубно у Србији.
Ко њима даје право да нашу децу ,револуционаре престављају као екстремисте
фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.
Овако да разјасним оно што ради Б92 ,раде све остале медиске куће у свету
оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.
Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није.
Данас говорити против ове жуте куће је једнако као говорити против Бога.
Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.
Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.
Ми као народ морамо имати ПРАВО ,сваком човеку, дато да мисли за себе!
Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!
И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.
Ко њима даје право да нашу децу ,револуционаре престављају као екстремисте
фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.
Овако да разјасним оно што ради Б92 ,раде све остале медиске куће у свету
оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.
Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није.
Данас говорити против ове жуте куће је једнако као говорити против Бога.
Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.
Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.
Ми као народ морамо имати ПРАВО ,сваком човеку, дато да мисли за себе!
Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!
И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.