Шта за вас представља Б92

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Да ли су они претерали у свом наслеђу да униште све што нема исти .срани мирис као они.Да ли су они десница власти која ОДРЕЂУЈЕ шта је исправно а шта је погубно у Србији.

Ко њима даје право да нашу децу ,револуционаре престављају као екстремисте
фашисте и нацисте.У Србији земљи која никада није трпела режиме и која се од вад века борила за себе и свој народ.

Овако да разјасним оно што ради Б92 ,раде све остале медиске куће у свету
оне су десна рука власти ,Оне нису ништа друго до жуте штампе која је у намери да уништи СССР основала сама себе и од жутила наравила саму себе силом.

Не може сила да влада српским народом ,они који силе и пале и уништавају Србију нису хулигани него управо ове медиске куће које себи дају за право
да попут Бога одређују које је грешан ко није.

Данас говорити против ове жуте куће је једнако као говорити против Бога.

Они владају Србијом ,њихова пропаганда многе кошта живота они нису део Србије они су степенице ка њеном уништењу.

Не желим да једна жута штампа представља мене као човека ,не желим да ми они говоре како да мислим и кога да оптужујем.

Ми као народ морамо имати ПРАВО ,сваком човеку, дато да мисли за себе!

Молим вас наставите даље ..Изложите шта ви мислите о жутилу које је Србију поставило на електричну столицу.Жутило звано Б92!

И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.

attachment.php

logo.gif

Prilozi

• logo.gif
    logo.gif
    1,3 KB · Pregleda: 316
И ако револуционаре представљају као хулигане ја себе проглашавам ХУЛИГАНОМ.Јер нисам оваца да ми испирају мозак,а то је управо оно што раде.

attachment.php

logo.gif

Za kakvu se revoluciju zalazi ti mladi revolucionari? Sta bi da uvedu? :)

Mozda na one koji je gledaju, mada ne videh nikog ko gleda B92 a voli ga. Samo se pitam onda - sto ga gledaju?

Видиш на пример у Америци не постији воља народа да се промени ,они су настали на жутилу штапме и медија који управљају њима.

У Србији је то Б92 ,гледа се упија се њихов мирис трулежи и свако ко се успоротив таквој презентацији Србије је хулиган.

Видиш на пример у Америци не постији воља народа да се промени ,они су настали на жутилу штапме и медија који управљају њима.

У Србији је то Б92 ,гледа се упија се њихов мирис трулежи и свако ко се успоротив таквој презентацији Србије је хулиган.

Pa znas sta, ja ti lepo rekoh, ne volim B92 i ne gledam ga.

Zasto bi ga neko uopste gledao ako ga ne voli?

Hahaha. Hoces da kazes da su one navijacke grupe koje prave nerede kako na domacim tako i na stranim stadionima uzorni gradjani ove drzave? Pa zbog toga prete novinarima B92? Smesna si...

Можда само право на супротно мишљење која је данас кажњиво законом.

To divno zvuci. Ali samo sto oni bi da uvedu exkluzivno pravo na samo NJIHOVO misljenje. Svi bi morali da budemo Srbi, Pravoslavne veroispovesti, spremni da poginu za otadzbinu... To je malo, degutantno. To bi uveli Obraz-1389-Nasi kada bi izvrsili revoluciju...

E sada, da menjamo ovaj sistem za jednu direktnu demokratiju u kojoj ce biti zabranjene politicke stranke, sa dozom individualizma i humanizma... prvi bi bio za to... Do tada, cuvajmo se od veceg zla od ovih zutih i tadicevaca...

Po mom misljenju B92 je pro-reformska televizija i ima balls da prcima o onome sto drugi ne smeju.

Има баллс да лаже и да у своје лажи упетља Србију али као што рекох српски народ нису овце нити говеда која мисле онако као им тв каже да је исправно.

To divno zvuci. Ali samo sto oni bi da uvedu exkluzivno pravo na samo NJIHOVO misljenje. Svi bi morali da budemo Srbi, Pravoslavne veroispovesti, spremni da poginu za otadzbinu... To je malo, degutantno. To bi uveli Obraz-1389-Nasi kada bi izvrsili revoluciju...

E sada, da menjamo ovaj sistem za jednu direktnu demokratiju u kojoj ce biti zabranjene politicke stranke, sa dozom individualizma i humanizma... prvi bi bio za to... Do tada, cuvajmo se od veceg zla od ovih zutih i tadicevaca...

Зашто посматраш ствари на тај начин .У Србији тренутно влада борба за мишљење супротног од оног што нам налаже држава.Влада једна апстрактна иквизиција супротног мишљења и то је далеко од демократије.

Да ли постоји медиски простор за оне који називају екстремним навијачима,хулиганима итд да представе себе у правом светлу.Није све црно бело
таква врста медиског простора не постоји у Србији.

B92 predstavlja ostatke komunističkih medija.

Видиш немају они везе са комунизмом они никада нису отворили своја врата једној комунистичкој партији.Код њих постоји само оно што они желе да кажу свака супротност се набија на колац.

Зашто посматраш ствари на тај начин .У Србији тренутно влада борба за мишљење супротног од оног што нам налаже држава.Влада једна апстрактна иквизиција супротног мишљења и то је далеко од демократије.

Pa pazi, nije tako crno! Imas B92 i RTS koje su DS-ove televizije kao i Blic... Onda imas Pink koji je manje-vise pro-SNSovski i sa njima Kurir...

Elem, svaka predstavnicka demokratija sa partiskim sistemom je daleko od demokratije... Madai demokratija je...hmmm...pa vladavina vecine, 5 imbecila moze da nadglasa 4 genija... Zato ajmo mi merokratiju [vladavinu NAJBOLJIH] ili tehnokratiju [vladavinu strucnjaka] ili neku kombinaciju ove dve :)

Back