Шта за вас представља Б92

Postoji i ta prica da Obraz i 1389 kao i neke navijacke grupe deluju pod komandom DB-a... Moguce, stvori unutrasnjeg neprijatelja, uplasi ljude njime i predstavi sebe kao jedini spas... Ne bi bio prvi put da se tako nesto radi...

svi rade za jednu sluzbu i za jedan cilj.:D obraz sa jedne strane, a b92 sa druge strane :D
dok mi ovde ko baba simane prepradomo oko zgazenog cveca, gospoda samo mazu kajmak od telekoma.:D
a b92 upravo taj deo posla obvlja savrseno, mantraju se gluposti i trivijalne stvari za zivot i standard, a one sustinske stvari retko kad ili skoro nikad neces cuti od njih.:D

Poslednja izmena:
Nismo mi svi jednaki. Ne vrede nasa misljenja jednako. Kako moze glas jednog Doktora Ekonomskih nauka da vredi isto kao i glas jedne npr. prostituke ili autolimara? Svima treba suditi jednako, svi da imaju ista prava... ali ne i da svima isto vredi glas!!!

Сви имају право на медиски простор ,сви имају право на реч .Свако мора да искаже оно што мисли ,да постоји простор за то не би било насиља.
А б92 је уоправо настао на насиљу.

Милунка зашто су људи који одбијау да верују да се десио неки геноцид у Сребреници названи екстремистима.

Ја не верујем да се десио геноцид да ли сам и ја екстремиста да ли требам због таквог става да будем затворена ?

Да би се уклонило насиље мора да постоји медиски простор за оне који другачије мисле!

То је право сваког човека ако могу они можемо и ми.
Не верујем ни ја.

То није никакв екстремизам, то је објективно гледање на ствари.

Сребреница је исполитизован случај.

А, имаш на тв "Палма" ону емисију "Питања и одговори", суботом у 21ч, тамо углавном баш долазе они који износе супротна гледишта од државних.

Не верујем ни ја.

А, имаш на тв "Палма" ону емисију "Питања и одговори", суботом у 21ч, тамо углавном баш долазе они који износе супротна гледишта од државних.

ispolitizovan slucaj
:))))))))))))))))))))))
o boze

Зашто не постоји медији који би Б92 окрактерисали и њих преставили у једном инсајдеру.Шта ми овде говоримо они су сели на престо Бога и једино они имају право да суде .

nemaju niko te ne tera da gledas ako ti se ne svidja
imas daljinski pa...

Не видм зашто би ми неко убио дете ,ти страшни хулигани јесу деца сама по себи .Сррба се јавља онда када лаж дотакне врхинац и када не може више да се трпи.Онда се јавља и насиље то је у биологији човека ,сасвим природан однос са светом око њега.Не даш ми реч а при том ме карактеризујеш као екстрмисту значи да ти мене пљујеш а ја да твоје пљување трпим и не подигнем глас да се браним.

У Србији то не може да прође.

Nije tolko stvar u ''Srebrenici'' kolko u tome da su mediji podeljeni u par interesnih grupa koje formiraju neku elitu po principu ''ti si brat od strica G.O.U.-a'' i taj rad...Ali nisu ni ljudi baš sisali vesla(što je uostalom dokazano baš kada nisu slušali propagandu RTS-a 90.-tih)...

svi rade za jednu sluzbu i za jedan cilj.:D obraz sa jedne strane, a b92 sa druge strane :D
dok se mi ovde ko baba simane prepradomo oko zgazenog cveca, gospoda samo mazu kajmak od telekoma.:D
a b92 upravo taj deo posla obvlja savrseno, mantraju se gluposti i trivijalne stvari za zivot i standard, a one sustinske stvari retko kad ili skoro nikad neces cuti od njih.:D
Одличан пост.

Управо и ја све време то говорим.

Они су сви исти, само су распоређени на привидно различите, супротне стране.

Све, да би се народ што више замајао и посвађао.

И то раде већ најмање 20ак година.

Власт, и тзв. "опозиција" по мери власти.

ispolitizovan slucaj
:))))))))))))))))))))))
o boze
Па, него шта је?

Тамо се јесте десио велики злочин.

Али, то је само један у низу злочина, које су чиниле све стране, у томе договореном, вештачкоме грађанском рату (наставку онога истога таквог у Хрватској 1991).

Накнадно је, политичким одлукама, само Сребреница проглашена "геноцидом", јер је био такав интерес.

Не видм зашто би ми неко убио дете ,ти страшни хулигани јесу деца сама по себи .Сррба се јавља онда када лаж дотакне врхинац и када не може више да се трпи.Онда се јавља и насиље то је у биологији човека ,сасвим природан однос са светом око њега.Не даш ми реч а при том ме карактеризујеш као екстрмисту значи да ти мене пљујеш а ја да твоје пљување трпим и не подигнем глас да се браним.

У Србији то не може да прође.

ti huligani prave sra nja po bgd vec 15g kako se kome cefne
ei na zalost uvek to prodje bez zasluzene sankcije
uopste ne branim ds to se sve isto radilo i u slobino vreme
navikla stoka da pisa po bgd i razbija i to je to
to nisu "deca" to su kriminalci koji treba da idu u zatvor
a ako je nezadovoljan nek se zaposli i ako sutra bude trebao da ustane kao ja u 6 nece mnogo politika da ga zanima

Не верујем ни ја.

Само та емисја траје сат времена а ова галбука 24 пута седам.Потребан нам је медиски простор да свако има право да изнесе мишљење и да се брани да себе представи у правом светлу.Зашто не постоји инсајдер о Б92 ,знаш био би веома занимљив од самог ораганизирања до финансирања итд.Ако земљу називаш демократском онда нека уистну буде таква или је то то...

Па, него шта је?

Тамо се јесте десио велики злочин.

Али, то је само један у низу злочина, које су чиниле све стране, у томе договореном, вештачкоме грађанском рату (наставку онога истога таквог у Хрватској 1991).

Накнадно је, политичким одлукама, само Сребреница проглашена "геноцидом", јер је био такав интерес.

problem sa tim zlocinom,a i sa svim drugim zlocinima koji su se desili u ime srbije je taj sto mi ni jedan zlocin nismo priznali da smo uradili a da nismo kukali u isto vreme kako su se zlocini desavali i na drugoj strani...ako vec mislis da je strasno to sto se desilo kazes strasno je i to je to a ne kazes strasno je i nas su ubijali
kapiras

ti huligani prave sra nja po bgd vec 15g kako se kome cefne
ei na zalost uvek to prodje bez zasluzene sankcije
uopste ne branim ds to se sve isto radilo i u slobino vreme
navikla stoka da pisa po bgd i razbija i to je to
to nisu "deca" to su kriminalci koji treba da idu u zatvor
a ako je nezadovoljan nek se zaposli i ako sutra bude trebao da ustane kao ja u 6 nece mnogo politika da ga zanima

E sada...sto bi neki da brane svakog i sve sto je protiv tadica a da ne vide sta to tacno brane...

Одличан пост.

Управо и ја све време то говорим.

Они су сви исти, само су распоређени на привидно различите, супротне стране.

Све, да би се народ што више замајао и посвађао.

И то раде већ најмање 20ак година.

Власт, и тзв. "опозиција" по мери власти.

ih kad sam ja to rako da u ovoj zemlji nema za koga da se glasa

Back