- Poruka
- 19.820
Lepa ženaGrađanski savez Srbije, Vesna Pešić.
I onda neko kaže da tema nije politička.
P. S. Da se podsetimo kako je Vesna izgledala u tabova vremena:
Pogledajte prilog 1597677
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa ženaGrađanski savez Srbije, Vesna Pešić.
I onda neko kaže da tema nije politička.
P. S. Da se podsetimo kako je Vesna izgledala u tabova vremena:
Pogledajte prilog 1597677
Ima li većeg političkog pitanja u jednom domaćinstvu od toga šta za ručak?
Probao, kad ono međutim.to nemoj nikad da radis..znas da uvek ima nekih boodala koji okrecu tako brojeve koje neko okaci misleci da su pravi
a na kraju uvek nekog dobiju na drugoj strani.
ispalio se 100xProbao, kad ono međutim.
Poranio si sa doručkom.spremio dorucak a nemam hleb...dok donesu ovo mogu u kantu
popio 3 kafe, nisam ni sad gladan ali kao zdravije je nesto da pojedem i zatrpam je...al eto, baksuzPoranio si sa doručkom.
A najzdravije bi bilo da prošetaš po hlebpopio 3 kafe, nisam ni sad gladan ali kao zdravije je nesto da pojedem i zatrpam je...al eto, baksuz
isao bih, ali cekam da prodju vrucineA najzdravije bi bilo da prošetaš po hleb
Jutarnja gimnastika
E, pa doručkovaćeš u 8 -9 tačno na vreme, najidealnije.isao bih, ali cekam da prodju vrucine
Jedi bez leba.spremio dorucak a nemam hleb...dok donesu ovo mogu u kantu
Samo da te obavestim, hleb stigao, tunjevina pojedenaJedi bez leba.
Sve po pravilima, obroci sa razmacima 2 sataSamo da te obavestim, hleb stigao, tunjevina pojedena
Mrzelo me opet da pržim.
Sad sam miram do 18h
Moracu neku kafu izmedjuSve po pravilima, obroci sa razmacima 2 sata
Da zavaraš glad?Moracu neku kafu izmedju
kako se ja na moru kad odem u hotel uobrocim i naviknem da doruckujem oko 8 a veceram oko 19E, pa doručkovaćeš u 8 -9 tačno na vreme, najidealnije.
Smanjio sam kolicinu obroka a i vreme izmedju njihDa zavaraš glad?
I ja tako kad izmedju ubijem 7, 8 piva. To je brate ko da si pojeo serpu sarmikako se ja na moru kad odem u hotel uobrocim i naviknem da doruckujem oko 8 a veceram oko 19
Bože Tab, i Senna je uobročen bez mora. Doručkuje u 4 (16h) večera u 4h.Sve na vremekako se ja na moru kad odem u hotel uobrocim i naviknem da doruckujem oko 8 a veceram oko 19
Imam obrok i oko 2 posle ponoci. Taj nisam propustio godinamaBože Tab, i Senna je uobročen bez mora. Doručkuje u 4 (16h) večera u 4h.Sve na vreme
Čak i bebe jedu na tri sata.Sve po pravilima, obroci sa razmacima 2 sata