- Poruka
- 186.971
Uh, odavno je amđa precvetala.ona jos raste..ti si izrastao i
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, odavno je amđa precvetala.ona jos raste..ti si izrastao i
Sunce li ti kalajisano pa šta god da napišem ti obrćeš na svoju vodenicu!al si perverzna
Naravno, ovo je politika.Sunce li ti kalajisano pa šta god da napišem ti obrćeš na svoju vodenicu!
obrnucu te kad tad ... na moju vodenicuSunce li ti kalajisano pa šta god da napišem ti obrćeš na svoju vodenicu!
ona ko cvet kome kidaju latice da izgleda ko pupoljakUh, odavno je amđa precvetala.
tisad ko pinokina krenula o kulinarstvuprezreo
tabe,neces da me k***** ,ne pokusavajona ko cvet kome kidaju latice da izgleda ko pupoljak
Da, u pravu si! Definitivno!Naravno, ovo je politika.
Prevrtljivkoobrnucu te kad tad ... na moju vodenicu
da te kuvam?tabe,neces da me k***** ,ne pokusavaj
Aj da te vodim na pijacu, da ti kupim neku ljudsku hranu, a ne samo da kljucaš.nista,koga zanima jedu i piju u skupstini za 20 dinara ali ovo drugo ih izadje mnogo skuplje
da,kuvasda te kuvam?
mozda samo malo barim
GSS?Šumsku neku... a znaš, kada te planinarka odvede u duboku šumu neće te više ni GSS pronaći
Ja sam uvek u pravu.Da, u pravu si! Definitivno!
Prevrtljivko
Šumsku neku... a znaš, kada te planinarka odvede u duboku šumu neće te više ni GSS pronaći
062 464646
Jel pališ kameru?062 464646
Samo lokaciju.Jel pališ kameru?
Nije tab iz prve ukapirao šta je GSS
to nemoj nikad da radis..znas da uvek ima nekih boodala koji okrecu tako brojeve koje neko okaci misleci da su pravi062 464646
Gledaj Super Sise?Jel pališ kameru?
Nije tab iz prve ukapirao šta je GSS
Samo neka upale i lokaciju.to nemoj nikad da radis..znas da uvek ima nekih boodala koji okrecu tako brojeve koje neko okaci misleci da su pravi
a na kraju uvek nekog dobiju na drugoj strani.
veruj mi da zovu.Samo neka upale i lokaciju.
Zar bi iko pozvao broj pre provere? Elem, broj je odgovor na tvoje pitanje. Briši onda zbog takvih bisera.
Sledeći put ću onda Call Centar.... ček da smislim... Dormeo ili neka stranka... još bolje "Fortuna"!veruj mi da zovu.
ја окрећем по 5 пут..заузетоveruj mi da zovu.