STA ZA MATURU

Ono što sam nosio za malu maturu sam i oblačio kasnije u nešto svečanijim prilikama, doduše dok sam bio klinac, a ono sa velike nisam nijednom posle same mature, već godinama jedva čekam priliku ponovo al nikako da mi se ukaže :(

Alessandra-Ambrosio-Skinny-in-a-Black-Dress.jpg

devojke ne znam što ovu mudrost delim s vama ali valjda sam dobrog srca
dejvid lerner

I ja imam maturu u maju i osjecam se grozno.
Valjda zbog toga sto nema vise osjecaja koji spaja ugodno s korisnim, jer ovo je velika matura, a zna se sta slijedi posle velike mature.
Inace, satenske haljine su po mojoj procjeni gorko nepovezano rijesenje za maturu, pogotovo za veliku.
Mala matura, vise manje nije bitna... Nekoliko koraka gradom i nekoliko sati sjedenja i to je to... ali velika je meni barem malo euforicna, pa se trebamo pobrinut za detalje koji ce ucinit haljinu manje depresivnom.
Ja preporcujem..sebi pa i drugima..haljina za svecane prilike koja nije toliko svecana, tj. izabrati nesto od prirodnog materijala koji ce izgledati kao i saten,dodati neki detalj...bila duga ili kratka imat ce isti odraz...
;)

wow vala baš
jedina stvar za koju si ti iole sposobna da progovoriš je šminka sise i garderoba a ispostavilo se nemaloputa da ti je čak i taj domet nedostižan

pepers ma da bre krivonogi najbolje plaćen supermodel na svetu

pa s obzirom da je tema sta obuci za maturu, logicno je da cu da komentarisem garderobu i sminku necu sigurno o globalnom zagrevanju da pricam :roll:
a da, kad vec i sise spominjes, ni njih nema
noge da su krive, krive su

pa ti o bilo kakom zagrevanju ne bi mogla da pričaš sve i da oćeš
ne mogu više s tobom da se bavim, aj zdravo

tu su mi uvek google i wikipedia, malo se iscimam i onda mogu da glumim neki k**** ko vecina na forumu sto se oseca prosvetljeno jer su ubedjeni da su pametniji od svojih vrsnjaka :roll:

Upravo sam to hteo da napišem...I nisam verovao da ću ovo ikad reći,ali podržavam te u ovom pros**avanju.:lol:

pa ja sam samo realna :)

btw, devojka me je napala samo zato sto se meni ne svidja nesto sto se njoj svidja..zar svi moramo da volimo anoreksiju, manekenke s krivim nogama i ovaj kich od sandala? :lol:

btw, devojka me je napala samo zato sto se meni ne svidja nesto sto se njoj svidja..zar svi moramo da volimo anoreksiju, manekenke s krivim nogama i ovaj kich od sandala?

Ja sam te NAPALA(super izbor reči) zato što nemaš mere i ukusa ni u izražavanju, a o ukusu u vezi sa sandalama ne vredi da raspravljam s decom.

Back