- Poruka
- 2.145
Najbolje je obuci se kao klosar za maturu... Sve bi ih sjebao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje je obuci se kao klosar za maturu... Sve bi ih sjebao![]()
stivi to što je nafotki je samo osnova a ti sam nadogradjuješ ideje i montiraš kako ti volja.
boje ne moraju da b udu iste kao tu
, kao recept za kolače, sastojci u receptu su baza a mašta daje pečat priči
evo ga jedan burberry prorsum pa se inspirišite :3
![]()
ili camilla skovgaard
![]()
Drago mi je da ti se svidjaju.
Još kada bih uspela da nadjem takvu.
Zamislila sam haljinu od bele čipke, ljubičaste cipele, ista šminka i pundja. (:
Tako ću ja izgledati na maturi.
Jes, maturant, mada mi je manje-više svejedno šta će biti to matursko veče.
Iz ove perspektive tek sada vidim koliko bitnijih stvari ima. Ko se brine
o haljini kada ima prijemni da sprema? o.O
svidja mi se vrlo, uvek sam volela haljine topove bez brtela, s tim što meni ne stoje takve nikako iz par razloga
tj, ne osećam se dobro u njima, ali mi se uvek svidi kad nekome dobro stoji a tvojoj figuri leži baš
i boja haljine sa slike mi se čak svidja u ovom slučaju mada obično ne bih ovu izabrala.
Matematiku spremam.
Hoću na primenjenu, a možda i teorijsku, šta mi sine.
A pokušavam da steknem radne navike. Odredila sam kvotu učenja od 4-5h dnevno, pa vežbam i tako svašta učim.
Priprema za faks. XD
A šta ti studiraš?
Malo offtopic, kad celog života nisam bila spamer, sada ću. -.-
Blizi se karj skolske godine i maturske veceri za maturante. Mnogi su u dilemi - sta obuci, obuti, koliko potrositi na to, cime doci na maturu... Sve komentare o tome ostavite ovde. THNX za ucestvovanje na temi! Poz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8-) 8-) 8-)
U BG-u?One generacije kad sam ja upisivala je bio lagan prijemni a i mislim da generalno ne daju neke ekstremno teške zadatke,radila sam iz one zbirke 4+ i njihove primere kad sam spremala prijemni.Ja studiram građevinu,i kod nas je matematika na prijemnom pesma.Doduše kasnije mi je na nos izašla,matematike 1 i 2 sam odradila super a na trojci sam stala i ne mrdam.Al ja nikad nisam mnogo znala matematiku.Samo ti drži taj tempo i nema zime za tebe![]()
Jeste, u Bg-u. Da, nisu teški zadaci. Mi u školi krugove zbirke radimo pa iz njih i prijemni spremam. Učim i po tatinoj knjizi iz Matematike 1. A doneće mi jedan profesor sledeće nedlje zbirku po kojoj profesori u Bg-u na faksu spremaju djake. A na prijemnom su mi isti zadaci kao što su bili na kontrolnim u školi. Bukvalno je iste primere profesorka davala, i sve one crvene zle sa prijemnog na ETF. :/ Tako da sam to prešla, pa neće teže biti od toga valjda. Ne znam šta spada u matematiku 3. Je l ti teško ili obimno?
Ojsa!
Integrale volim. (: Imali smo pismeni neki dan. Od duple parcijalne do tgarccos, pa transformacije. Juhu!
Vidim da ti je baš veselo. Mada kad položiš tako neki ispit verujem da posle sve ide lakše.
Ne znam kako tebi, ali imam utisak da ako vežbaš matematiku i trudiš se da pronikneš u srž, sve drugo je zaista zezanje.
eek,ja nisam imala integrale u srednjoj i sad mi treba mnogo vremena da skontam.Upravo tako,nekako,ako kontaš matematiku neke najosnovnije stvari i ako si stekao rutinu kasnije sve povezuješ preko toga,i iz drugih predmeta kad izvodimo neke stvari mnogo lakše ide,sklapa se sve u glavi...al treba baš puno da se radi,stvarno.