RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.579
odličan autoKupila sam pre 8 godina hyundai i20.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odličan autoKupila sam pre 8 godina hyundai i20.
Pazi ove što se sprema ukradti tuđi auto.Znam i gdje ti je parkiran![]()
Pa realno, kada živiš u većem gradu, s barem solidno razvijenim javnim prometom, auto ti ni netreba.Sve sam rasprodao u k****. Sad samo sbahn, ubahn, patike i bajs.
Prusu hvala kad ti je to sve omogucioSve sam rasprodao u k****. Sad samo sbahn, ubahn, patike i bajs.
Ovo je tačno. Stopirao sam jednom u Trst nekog tipa sa kršinom, rukom pridržava sedište da mu se ne strovali nazad, a na semaforu svih 15 auta što su čekali kreću simultano- Ostao mi utisak za ceo život.Iako, Talijani su posebna priča, svi imaju slupane aute i nitko se pretjerano ne uzbuđuje.
Bila je prometna studija u EU državama, koliko automobila prođe kroz raskrižje u istom vremenu kada je zeleno.
Italija : Hrvatska omjer 3 : 1, tako nešto.
Tamo već na žuto svi polete, dok se u Hrvatskoj po manjim mjestima tek ubacuje u brzinu par sekundi nakon što se zazeleni.
Pa i ono zaustavljanje na cesti, kada ti iz suprotnog smjera dolazi osoba koju dugo nisi vidio, spusti se prozor, a ponekad se i izađe iz auta kako bi se rukovalo i malo popričalo.
Pa i moje su sa parkinga ukraliPazi ove što se sprema ukradti tuđi auto.
Ništa joj nije sveto...

A ti po BG-u putuješ na magarcu?Prusu hvala kad ti je to sve omogucio![]()
Bicikl marke Rog. Janezu hvala.A ti po BG-u putuješ na magarcu?
Peugeot 205 xs 1991 jesi sadovoljna?Luka, ti si mi jedino odgovorio na pitanje![]()
A sluzbeni se samo racuna pusti to privatno auto sto ga stedis i tetosisJa vozim svoj krž od golga starog preko 20 godina, ali službeni autto je najnovija Škoda Oktavija.
возим доброг фрајера....ако ме разумеш...... i zašto ne Jaguara?
što hvala Janezu nije ti ga poklonioBicikl marke Rog. Janezu hvala.
Ja sam profi vozač sve sto je na dizel ili benzin ćeram@RužnaKoLopov ajde... detaljnije
*ebe ti se za Umwelt!?Ja sam profi vozač sve sto je na dizel ili benzin ćeram

Jest ga napravio kao sto je i tebi Prus napravio te ubahn, sbahn, ice i ostalo sto spominjes.što hvala Janezu nije ti ga poklonio
od naciste si postao sad Grüne?!Sve sam rasprodao u k****. Sad samo sbahn, ubahn, patike i bajs.

nije valjda?возим доброг фрајера....ако ме разумеш....
Nije sine, imaš i rad " Ekologija u nacionalsocijalizmu". Ti pošaljem ako oćeš?od naciste si postao sad Grüne?!
bravo, samo tako, zastita zivotne sredine je na prvom mestu!
![]()

Ekonacista si znaci!?Nije sine, imaš i rad " Ekologija u nacionalsocijalizmu". Ti pošaljem ako oćeš?![]()