Šta više pali?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
236.694
Što bi rekli Tixi & co - autorska.

Na novosadskim ulicama mogu se videti (a evo ja sam i uslikao) ovakvi plakati kojima se pljuje po opozicionim liderima.

IMG_20240531_100006.jpg

Autori ovih sočinjenija se nisu potpisali, ali nije teško zaključiti o kome se radi.
Mene sad zanima šta mislite koliko utiču ovakve kampanje kojima nije cilj sopstvena promocija nego blaćenje drugih?
Ima li kod vas više efekta ovako nešto ili kad neko priča za sebe kako je dobar pa zato treba glasati za njega?

Ja sam za...
Nisam kao mislilac i kao covek za takvo ponasanje, ali jesam kad vidim Srbe i okolinu , tome im dusha zudi , tim se napajaju , tome se raduju , to im treba, to im i daj...

Toliko srece imaju za svake izbore u tim pljuvacinama sa komsijama koga ce vise da opljuju , da je greota uskratiti im to...
A ionako ne umeju da izaberu ni od 2 , a kamoli od 20 ljudi...

Mozda nije pametno hraniti kretene da se debljaju i rastu, ali takav nam je narod zeljan da bude sto kretenskiji onda mu sladje kad ne propadne...

Inace tema bi mogla da ima naslov osvajanje Vojvodine od strane juznjaka...
Klinkice su se vec pokorile...

Pravimo raj na zemlji...

Poslednja izmena:

Na novosadskim ulicama mogu se videti (a evo ja sam i uslikao) ovakvi plakati kojima se pljuje po opozicionim liderima.

Pogledajte prilog 1556619
Autori ovih sočinjenija se nisu potpisali, ali nije teško zaključiti o kome se radi.
Mene sad zanima šta mislite koliko utiču ovakve kampanje kojima nije cilj sopstvena promocija nego blaćenje drugih?
Ima li kod vas više efekta ovako nešto ili kad neko priča za sebe kako je dobar pa zato treba glasati za njega?
ko još cita sta oni pišu a u Novom Sadu po svemu sudeci ce da ga isp...pardon da izgube , samo da novosadjeni izadju u što vecem broju i glasaju

Pametni ljudi na to reaguju tako što beže iz zemlje. Srbija se prazni zahvaljujući takvoj naprednoj politici. Ostaju samo oni kojima je takvo ponašanje normalno. U toku je napredna degradacija društva i sve teče po planu. Balkan je predviđen da bude mesto jeftine radne snage, rudnika i drugih prljavih tehnologija a za takva radna mesta nema potrebe ni da imaš moral ni poštenje ni kulturu. Zato takva kampanja, da se region pripremi svojoj novoj ulozi.

Pa vidi, oni kojima su ovi plakati namenjeni ovo shvataju kao sasvim legitimnu pretnju.

A nisu ništa novo izmislili...

dims.apnews.jpg

Dal iko i gleda i obraca paznju na bilborde i plakate? Sad će neko kad vidi bilbord da odluči po tome kako će da glasa.
Ko ima mozak zna, ko ne zna sluša Pink i RTS Dnevnik.

Prvo, moderator, artikulisi malo bolje naslov teme - nije uopste jasno o cemu se radi.

Drugo, razumem sta hoces da kazes, i u normalnom okolnostima se slazem da nema sta opozicija da pljuje drugu opoziciju. Ali...

Mi nemamo standardnu situaciju. Imamo slucaj gde stranka koja je uzurpirala vlast i uzela sve medije pod svoju kontrolu pravi lazne stranke koje unose zabunu i na taj nacin otezavaju ionako tesku borbu da se uzurpatori skinu.
Uz to, imamo stranke koje, ako vec nisu napravljene od strane uzurpatora, jesu od BIA/DB, jer je neke poteze zaista tesko objasniti drugacije.

U tom smislu ima logike da opozicija napada neku drugu opoziciju.

Mi zapravo i nemamo opoziciju. Gledao sam sinoc emisiju Olje Beckovic, evo stade mi mozak kao se bese zove, ucestvuju Lazovic, Jovanovic Francuz i Miki Aleksic. Svaki je zahebao nesto zestoko - prvi preuzeo sa svojima proteste nakon ubistava u maju mesecu prosle godine i evo do sada mrcvare tu temu preko naziva koalcije, Vrancuz izao vec vise puta - em je oterao Sandu i preuzeo stranku, em nikakve proteste ne pravi, em cas podrzava Vucica i njegovu bandu, ne znas mu nikad sta i kako ali nekako uvek suprotno od onoga sto treba, Miki izasao iz Narodne stranke i pocepao je - ja licno tu stranku uopste ne gotivim iako je kao suverenisticka, narocito zbog Pizderca, koji je sad pokojan bar u toj stranci, i konacno se vratio pod skute Vucica, odnosno BIA/DB odakle je i potekao (ne od Vucica vec od DB).

Kao sto vidimo, sve levak do levaka, mada nisu oni naivni, nego se bave politikom za novac. U tom smislu nema veze sta ko o kome prica, jer se oni sve dogovore.

POKAZITE MI STRANKU I/ILI CLANOVE ISTE KOJI SU SPREMNI DA POGINU ZA SVOJU IDEJU? Ja takve kod nas ne vidim. I time se sve zavrsava.

Ne mislim da ni bilbordi ni plakati nešto utiču na izborne rezultate. Neće mene bilbord ubijediti da za nekoga glasam ili ne glasam. I niti će N1 uticati na birače SNS i koalicije oko njih, niti će Pink uticati na ove druge jer oni ne gledaju Pink.

Koliko vidim svinjska hunta je prilično frustrirana tamo potežu se noževi na opozicione balone neki kažu dobro je dok je na balone a ne na ljude jer od one bagre se očekuje da idu do kraja ako treba jer su to zapravo kriminalci sns je političko krilo organizovanog kriminala kako je govorio pokojni Slaviša Lekić

Back