Sta vas to istice??

Ne mogu da se složim sa svima, mada nikoga ne prozivam. Budale zaobilazim.
I posle ih ogovaram sa najužim krugom prijatelja koji obuhvata dvoje ljudi.

Sa onim ljudima koje smatram normalnim mogu sasvim lepo da komuniciram o nekim svakodnevnim stvarima, ali ne volim da se upuštam u neke ozbiljnije priče.
Ne pripadam nikakvim taborima/čoporima, i fleksibilna sam po pitanju mnogih stvari, zato me valjda ljudi smatraju pristupačnom.
Više slušam nego što pričam. Uglavnom.

Vole me zato što sam uvek vesela, nasmejana, imam neku pozitivnu energiju, nisam hejter koji stalno kuka kako mu je težak život, to me mnogo nervira.. Imam mozak i neke svoje stavove, mada ih više iznosim na forumu, nego uživo, uživo se više zajebavam jer nemam nameru da savetujem druge i da pametujem, to me isto nervira kod ljudi. Mada, generalno, ima i onih koji me ne vole jer bi bilo baš dosadno da mi se svi ližu bulju... Ali ta mržnja je nastala zato što sam ja tako htela, jednostavno ne volim da se foliram i da se družim sa nekim samo zato što je faca u društvu, a ovako me žešće nervira...

Evo da budem malo opsirniji, jer i obicne budale imaju nesto zbog cega se razlikuju od drugih budala.

Prilicno sam svojeglav, sto najvise nervira moje kuci, ali mene nervira coporativno razmisljanje, jer nemoguce da svi mislimo isto kao vodja plemena, sto znaci da se neko nekome uvlaci u dupe. Cak nekad, ajmo sad i negativnu stranu ovoga, namjerno volim da kontriram drugima, posebno onima koji se pretjerano prave pametni, a zapravo su samo bucni, tipa neko pocne da pljuje po Velikom bratu, iako ga licno ne gledam, namjerno stanem u odbranu tog show-a, da mu dokazem koliko stvari zapravo ne zna, a taj show je inace dokaz koliko su ljudi generalno licemjerni.

Uzasno me nerviraju ljudi koji se sticajem okolnosti nadju u novu sredinu, pa pocnu da stvaraju nove navike da bi se uklopili, tipa pocnu da se druze sa likovima koji puse, pa odmah i oni to pocnu da bi ih drustvo prije prihvatilo. To su za mene osobe bez svoje JA i takvi u drustvu nece biti postovani, a i ne treba. Meni ako se nesto ne dopada, ne mozete me ubijediti u to, pa sve da mi kazu "Necemo da se druzimo s tobom". Super, ako me ne cijenite takvog kakav sam, onda mi i ne trebate. Dakle tvrdoglav sam kao mazga.

To je to za sad, ima jos stvari, ali navescu ih kasnije, da malo dam kredibiliteta drugima.

Vole me zato što sam uvek vesela, nasmejana, imam neku pozitivnu energiju, nisam hejter koji stalno kuka kako mu je težak život, to me mnogo nervira.. Imam mozak i neke svoje stavove, mada ih više iznosim na forumu, nego uživo, uživo se više zajebavam jer nemam nameru da savetujem druge i da pametujem, to me isto nervira kod ljudi. Mada, generalno, ima i onih koji me ne vole jer bi bilo baš dosadno da mi se svi ližu bulju... Ali ta mržnja je nastala zato što sam ja tako htela, jednostavno ne volim da se foliram i da se družim sa nekim samo zato što je faca u društvu, a ovako me žešće nervira...

e to xD
mene to nafurano drustvo ne gotivi jer se nikome ne shlihtam i ne uvlachim u bulju. npr kad sam krenula u srednju, posle 2 meseca su se vec svi ''voleli'' :roll:
svi se nesto grle, ljube, obozhavaju, ne mogu da zhive jedni bez drugih....aloo bre? kod mene ja fazon, ili gotivim nekoga ili ne... koga ne gotivim sa njim se jednostavno ne druzim, nema uvlacenja u dupe, a posle kao pljujem iza ledja... i uopste kako ja da volim nekoga koga poznajem 3 meseca O_o

e to xD
mene to nafurano drustvo ne gotivi jer se nikome ne shlihtam i ne uvlachim u bulju. npr kad sam krenula u srednju, posle 2 meseca su se vec svi ''voleli'' :roll:
svi se nesto grle, ljube, obozhavaju, ne mogu da zhive jedni bez drugih....aloo bre? kod mene ja fazon, ili gotivim nekoga ili ne... koga ne gotivim sa njim se jednostavno ne druzim, nema uvlacenja u dupe, a posle kao pljujem iza ledja... i uopste kako ja da volim nekoga koga poznajem 3 meseca O_o

brate, kao da sam ja ovo pisala!
Kod mene je jos gore! Okupile se "plasticarke", na zalost ih je vecina u odeljenju i posle nedelju dana je jedna od njih oznacila sve druge na fejsu i napisala - "duse moje! volim vas najvise na svetu!"
Koji bolidi! A kad se posvadjaju uvek leti perije!

brate, kao da sam ja ovo pisala!
Kod mene je jos gore! Okupile se "plasticarke", na zalost ih je vecina u odeljenju i posle nedelju dana je jedna od njih oznacila sve druge na fejsu i napisala - "duse moje! volim vas najvise na svetu!"
Koji bolidi! A kad se posvadjaju uvek leti perije!

Ili iste te sto si navela na FB komentarisu slike jedna drugoj tipa "Dusha moja mawa" ili "Kako si mi swatka" i sl. a ovamo ogovaraju jedna drugu na sva usta. Koji kompleksasi :lol:

Back