User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
O presvetli,molim te oprosti mi. Evo poklonicu se,tebi,ali pazi da ne naidje snikers,on je iz "tople brace". 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O presvetli,molim te oprosti mi. Evo poklonicu se,tebi,ali pazi da ne naidje snikers,on je iz "tople brace".![]()
Vole me zato što sam uvek vesela, nasmejana, imam neku pozitivnu energiju, nisam hejter koji stalno kuka kako mu je težak život, to me mnogo nervira.. Imam mozak i neke svoje stavove, mada ih više iznosim na forumu, nego uživo, uživo se više zajebavam jer nemam nameru da savetujem druge i da pametujem, to me isto nervira kod ljudi. Mada, generalno, ima i onih koji me ne vole jer bi bilo baš dosadno da mi se svi ližu bulju... Ali ta mržnja je nastala zato što sam ja tako htela, jednostavno ne volim da se foliram i da se družim sa nekim samo zato što je faca u društvu, a ovako me žešće nervira...
e to xD
mene to nafurano drustvo ne gotivi jer se nikome ne shlihtam i ne uvlachim u bulju. npr kad sam krenula u srednju, posle 2 meseca su se vec svi ''voleli''
svi se nesto grle, ljube, obozhavaju, ne mogu da zhive jedni bez drugih....aloo bre? kod mene ja fazon, ili gotivim nekoga ili ne... koga ne gotivim sa njim se jednostavno ne druzim, nema uvlacenja u dupe, a posle kao pljujem iza ledja... i uopste kako ja da volim nekoga koga poznajem 3 meseca O_o
brate, kao da sam ja ovo pisala!
Kod mene je jos gore! Okupile se "plasticarke", na zalost ih je vecina u odeljenju i posle nedelju dana je jedna od njih oznacila sve druge na fejsu i napisala - "duse moje! volim vas najvise na svetu!"
Koji bolidi! A kad se posvadjaju uvek leti perije!
mene od skoro istice novi talenat... Mogu da dvkam i levom i desnom rukom! Jea!OBicno ljudi dvkaju ili levom ili desnom,a ja mogu sa obe!
jos koristis misa sa kuglicom aoooooo
O'jednom ti izrast'o na 15 cm? auuu
Meni jos malo pa izrasta na 25, ako mi bude zatrebala pomoc zvacu te da mi pruzis ruku...![]()
O'jednom ti izrast'o na 15 cm? auuu
Meni jos malo pa izrasta na 25, ako mi bude zatrebala pomoc zvacu te da mi pruzis ruku...![]()