Sta vas to istice??

Ma jeste Tesla bio pametan i inteligentan, ali nije on jedini...i oni ljudi u kamenom dobu su prvi osmislili noz pa necu sad ni za njih da mislim da su nesto posebno...i isto kao sto je Tesla inteligentniji od tih kamenorezaca tako i danas ima inteligentnijih i, naravno, mnogo pametnijih ljudi od njega...i jeste se on isticao, ali ja i dalje ne mislim da je poseban...po meni niko nije poseban, svi smo k'o mravi, gradili zivot ili mravinjak...

:zper: Kao sto znamo da bi vas voleli i da bi imali neki ugled u drustvu morate biti pro u necemu i samim tim ste deo drusva i ono vas voli i postuje vas zbog vase vrline,izgleda,sredstava,umeca.... Bilo da je to ispijanje litar rakije na eks,ili da imate ogromene sise ili kitu ili da ste mnogo jaki ili da dobro cepate fudbal na pesu ljudi ce vas voleti jer ste pro u necemu. E sada koja je vasa super moc zbog koje vas rispektuje narod? :per:

Pa pre svega dobar sam muzicki potencijal,lepuskasta sam,harizmaticna...bolje da pustim da me drugi hvale,al' kad ste vec pitali...:rumenko:

Naravno da znam ko si, ti si dosadnjakovic...pa ako mislis da je biti dosadan nesto dobro onda slobodno shvati to kao kompliment...nisi u pravu, ti si meni dosadan, ali potpuno te razumem...[/Q
ako pazljivo procitas sta sam ranije pisao videces da ne smatram da je dobro biti dosadan i da si pogresno protumacio napisano i nisi dao odgovor u skladu sa tim. Ne mozes znati da li sam dosadan, kao sto rekoh moje drustvo intelektualaca ne misli tako, a ti si luckast ako mislis da mozes da me procenjujes na ovaj nacin... pozdrav, drugar

Pa nemoj tako, sam si rekao da smatras komplimentom to sto sam ti rekao da si dosadan, i treba to da smatras komplimentom, ume to nekad i dobro da bude...

Ahahaha, "moje drustvo intelektualaca" kako slatko...siguran sam da te tvoji intelektualci hvale na sva vrata, al' ona zakljucana...

Pa ajde pozdrav i za tebe i za drustvanjce.

Pa nemoj tako, sam si rekao da smatras komplimentom to sto sam ti rekao da si dosadan, i treba to da smatras komplimentom, ume to nekad i dobro da bude...

Ahahaha, "moje drustvo intelektualaca" kako slatko...siguran sam da te tvoji intelektualci hvale na sva vrata, al' ona zakljucana...

Pa ajde pozdrav i za tebe i za drustvanjce.
hvala ti, bas si zlatan, pozdrav i za tebe i tvoje prosecne drugare :)

Gledaj ga, kaze pozdrav pa onda nastavi, pa ajde i ja onda po drugi put da se pozdravim, to mora da je neki kod za moju bracu wanna be intelektualce... :)

Pozdrav, otpozdravljaju te moji prosecni drugari i pozdravljaju tvoje prosecne i zele vam srecan uskrs.

Gledaj ga, kaze pozdrav pa onda nastavi, pa ajde i ja onda po drugi put da se pozdravim, to mora da je neki kod za moju bracu wanna be intelektualce... :)

Pozdrav, otpozdravljaju te moji prosecni drugari i pozdravljaju tvoje prosecne i zele vam srecan uskrs.

jao, ja moram jos jednom tebe da pozdravim i da ti se zahvalim na cestitkama, iste upucujem tebi :)

ali kako mozes da se pomiris sa tim sto si prosecan?

ja sam prosecna i nikada se necu pomiriti sa tim... :(
stariji kazu da sam zrela za svoje godine
drustvo kaze da sam inteligentna, nacitana (lol) i zabavna...
a mene sve to tako smara... radije bih da budem praznoglavac a izgledam kao Dzenifer Lopez, razmisljanje mi nista dobro nije donelo...

Back