euridika
Ističe se
- Poruka
- 2.608
Pri povratku iz prodavnice dvoje dece iz komšiluka je prišlo da mi pomognu... a nisam nosila ni 3 kg 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je to diiivvvvnoPri povratku iz prodavnice dvoje dece iz komšiluka je prišlo da mi pomognu... a nisam nosila ni 3 kg![]()
procitala sam komentare citalaca,i ne znam zasto,verujem im sta su napisali.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=10&nav_category=16&nav_id=886796
naravnoPretpostavljam i da verujes u komentare o zelenim posetiocima iz svemira..
Neverovatno kako divno izgleda.Ne mogu da se ne divim ovom remek delu.Koliko li je tek bilo potrebno vremena da se to sve postavi i slozi u tako prelepu sliku.Zadivljujuce.Велики Трг у Бриселу, цветни тепих од 750 000 бегонија.
LeeeepoooooOvo...
Odmah sam napravila dve.![]()
To sad postalo bas popularno.Kod nas u NS na svakom cosku klinci prodaju narukvice od onih malih gumica.Ovo mi je mnogo zanimljivije.Odmah sam napravila dve.
Respect.Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Zena, 35 godina, umire, prakticno je gotova a ja hladan kao led, kao da se nista ne desava, uopste ne panicim.
Da smo dosli samo 5 minuta kasnije, bilo bi kasno. Ovako, uspeli smo da je spasimo i zivu dovezemo do bolnice.
Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Zena, 35 godina, umire, prakticno je gotova a ja hladan kao led, kao da se nista ne desava, uopste ne panicim.
Da smo dosli samo 5 minuta kasnije, bilo bi kasno. Ovako, uspeli smo da je spasimo i zivu dovezemo do bolnice.
Svaka cast na smirenosti u kriticnoj situaciji.Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Pa decko je spasio ***** te ludu!Inace rispekt za to nisam ni sumnjala u tebe kojo!