Šta vas je danas oduševilo?

503707_20140814reutersyves-hermanbrusselsdi006715693_origh.jpg

Велики Трг у Бриселу, цветни тепих од 750 000 бегонија.

Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Zena, 35 godina, umire, prakticno je gotova a ja hladan kao led, kao da se nista ne desava, uopste ne panicim.
Da smo dosli samo 5 minuta kasnije, bilo bi kasno. Ovako, uspeli smo da je spasimo i zivu dovezemo do bolnice.

Danas na poslu, u bas kriticnoj situaciji, sto sam uspeo da ostanem potpuno pribran i smiren i da odradim sve kako treba.
Zena, 35 godina, umire, prakticno je gotova a ja hladan kao led, kao da se nista ne desava, uopste ne panicim.
Da smo dosli samo 5 minuta kasnije, bilo bi kasno. Ovako, uspeli smo da je spasimo i zivu dovezemo do bolnice.
Svaka cast na smirenosti u kriticnoj situaciji.

stvarno mi je zao, ali ja ne vidim sta je tu za odusevljavanje.
zeni je pozlilo i zvali su lekara. nisu zvali veterinara ili velikog vraca pa da se sad raduju kako je uspelo. svasta.
a o tome kada stize hitna pomoc... to je posebna prica. tesko onome ko je ceka.

Back