Šta vas je danas oduševilo?

sama sebe sam odusevila kako sam nesvakidasnje bila stalozena prema jednoj nepozeljnoj osobi koja je dosla u posetu...a cekam tu osobu na volej vec 2 meseca...
hehe,kako je elegantno iskecah i stavih neke stvari do znanja.radujem se sto je `hitno morao da ode`
lool

if_women_ruled_the_world_women_demotivational_poster_1272236628.jpeg

:mrgreen:

ljudi se organizovali preko drustvenih mreza,i okupili se na Brankovom mostu u znak protesta sto Lukin ubica jos nije pronadjen
bravo ljudi

Nije ni policija svemoguca. MUP je rasvetlio preko 90% tezih krivicnih dela proslih godina sto je dobar rezultat. A druga stvar je da se ljudi bune ako se postave kamere, a ako nema kamera kao u ovom slucaju onda grizu na policiju. Ako se njima ima nesto prebaciti to je za druge stvari ali i te druge stvari ne zavise u vecini direktno od njih vec i drugih struktura drustva i drustava. Korupcija pravi najveci problem i to najvise doprinosi neskladu, a sama korupcija je zahvatila sve pore drustva.

Nije ni policija svemoguca. MUP je rasvetlio preko 90% tezih krivicnih dela proslih godina sto je dobar rezultat. A druga stvar je da se ljudi bune ako se postave kamere, a ako nema kamera kao u ovom slucaju onda grizu na policiju. Ako se njima ima nesto prebaciti to je za druge stvari ali i te druge stvari ne zavise u vecini direktno od njih vec i drugih struktura drustva i drustava. Korupcija pravi najveci problem i to najvise doprinosi neskladu, a sama korupcija je zahvatila sve pore drustva.
procitala sam komentare citalaca,i ne znam zasto,verujem im sta su napisali.:rtfm:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=08&dd=10&nav_category=16&nav_id=886796

Back