Young_blood
Poznat
- Poruka
- 7.391
Danas nista,ali juce me odusevilo maturko vece...
Bilo je tako....romanticno...
Bilo je tako....romanticno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduševio me je jedan čovek. Stojim na stanici i čekam tramvaj, i kad sam malo zaboravila na svoje brige, primetim čoveka sa tri psa u parkiću pored stanice: čovek je, dok su njegovi psi trčali po parku (u stvari travnata površina u gradu, sa klupicama, oko 100 m2) u najlon kesu pokupio svo đubre sa trave i oko klupica (kartonske čaše od kafe za poneti, plastične flaše, salvete, ambalaže i slično) i odneo u kantu; onda je privezao pse, iz druge kese koja je ležala na travi je izvadio suvi hleb i nahranio ptice, i tek kad su ptice odletele pustio pse, pokupio nešto (pretpostavljam izmet) iz trave, i odneo u đubre... tu sam već ušla u tramvaj, a da me nije bilo sramota, i da nisam žurila, baš bih mu prišla i čestitala. Čovek doteran, vidi se da mu to nije posao, samo šeta pse u svom kraju.
Sredovečna!Svaka čast............mislila sam da tako nešto više ne postoji..........još da je taj neko bio mlađa osoba,oduševljenju nikad kraja!!!

A ne rade u Čistoći već jednostavno žele da im okruženje bude što lepše šumovitije i prirodnije.Kod nas bi ljude to bila sramota da rade ali ih nije sramota da zagađuju@Honduras u razgoovoru sa prijateljima iz Amerike bio sam iznenađen koliko njih u šetnje u kraju nosi kesu i štap za nabadanje smećaA ne rade u Čistoći već jednostavno žele da im okruženje bude što lepše šumovitije i prirodnije.Kod nas bi ljude to bila sramota da rade ali ih nije sramota da zagađuju
Iako ne pratim nešto preko ove odlčne stranice dobijam feed...
Цици ме одушевила на ФБ малопре! Волим ту жену!