Young_blood
Poznat
- Poruka
- 7.391
Danas nista,ali juce me odusevilo maturko vece...
Bilo je tako....romanticno...
Bilo je tako....romanticno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduševio me je jedan čovek. Stojim na stanici i čekam tramvaj, i kad sam malo zaboravila na svoje brige, primetim čoveka sa tri psa u parkiću pored stanice: čovek je, dok su njegovi psi trčali po parku (u stvari travnata površina u gradu, sa klupicama, oko 100 m2) u najlon kesu pokupio svo đubre sa trave i oko klupica (kartonske čaše od kafe za poneti, plastične flaše, salvete, ambalaže i slično) i odneo u kantu; onda je privezao pse, iz druge kese koja je ležala na travi je izvadio suvi hleb i nahranio ptice, i tek kad su ptice odletele pustio pse, pokupio nešto (pretpostavljam izmet) iz trave, i odneo u đubre... tu sam već ušla u tramvaj, a da me nije bilo sramota, i da nisam žurila, baš bih mu prišla i čestitala. Čovek doteran, vidi se da mu to nije posao, samo šeta pse u svom kraju.
Sredovečna!Svaka čast............mislila sam da tako nešto više ne postoji..........još da je taj neko bio mlađa osoba,oduševljenju nikad kraja!!!
@Honduras u razgoovoru sa prijateljima iz Amerike bio sam iznenađen koliko njih u šetnje u kraju nosi kesu i štap za nabadanje smećaA ne rade u Čistoći već jednostavno žele da im okruženje bude što lepše šumovitije i prirodnije.Kod nas bi ljude to bila sramota da rade ali ih nije sramota da zagađuju
Цици ме одушевила на ФБ малопре! Волим ту жену!