goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja sam išo bajsom...!Izbegavam javni prevoz kad god mogu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konačno otvorili Most preko Ade za bicikliste i pešake...Lepa široka staza dovoljno za sve...Lep pogled most sa onim sajlama ostavlja grandiozan utisak...
Idu neka dva Afro, jedan mini bus sa klimom od Padine do Delta S.
a jedan 94 ide na Miljakovac, sam ne znam odakle sa NBG
mene odusevio mihajlovic sto je izbacio ono malo uobrazeno govance ljajica iz reprezentacije![]()
Valja makar meni...Jel?Valja li čemu?
Постоји протокол кад се неко зове у државну репрезентацију, потпише се да ће се поштовати извесна правила коа са собом носи грб под којим се игра, химна итд.Od tebe...Ne samo mnim mora da si neki poseban SrB kad određuješ ko će u koju korpu...
I pišeš kirilicom u hebte...SRBIN...
Ja naravno znam himnu al ak o je neko ne zna misim ko zna iz koga razloga n ije naučio...
Svakako da taj mladi ''Ljajić'' ili kako god ne prati medije mora da nauči našu himnu i tu nema izgovor.Odnosno ne treba ljude prisiljavati...Kad je sami spontano prihvate biće najbolje...Doduše pevati to u nametnutom ''republikanskom' okruženju je već samo po sebi sakaćanje..I onda m oraju da menjaju txt ubacuju ''srpske zemlje'' i slično....
Moj i su se preci boril i za tu himu i grb i lepo je što je vraćena ali uzvišenost koja ih je pratila nije...Ko kad seljačina ili komunista obuče plemićko odelo on i dalje ostaje to što je bio...
Nisma znao za taj detal j da on ''ne poštuje'' državu koja mu je dal leba...To je odvratno...On ili je retard ili je zlonameran u svakom slučaju mora se kazniti.