Šta vas je danas oduševilo?

Република Србија је држава српског народа и свих њених грађана..Устав..кад буде држава мешанаца, ванземаљаца и осталих који у њој живе, а постоје државни симболи ванземаљски, сви ће те симболе морати да поштују, не да љубе, него да поштују, не да спаљују, него да поштују,... као и свуда у свету. Државни симболи су национални, па чак и у Србији...

Одушевљава ме страх. Много интересантна појава лол...

Poslednja izmena:
Не одређујем ја, као што ниси приметио, а осећаш се угроженим хахаха...циркус Стварно, забавна је та параноја.
Државни симболи сваке земље су национални, па није лоше упознати се да то мора онда да важи и за Србију.

Od tebe...:lol:Ne samo mnim mora da si neki poseban SrB kad određuješ ko će u koju korpu...:lol:I pišeš kirilicom u hebte...SRBIN...:mrgreen:
Ja naravno znam himnu al ak o je neko ne zna misim ko zna iz koga razloga n ije naučio...
Постоји протокол кад се неко зове у државну репрезентацију, потпише се да ће се поштовати извесна правила коа са собом носи грб под којим се игра, химна итд.
Ти и даље мислиш да сам ја Михајловћ? Нисам ја Миха, а он је друкчијег порекла од мене, рекао бих сличнан ти је по томе лол...не да бих рекао, него сам сигуран.
Можда да му пишеш и питаш га лол....

Svakako da taj mladi ''Ljajić'' ili kako god ne prati medije mora da nauči našu himnu i tu nema izgovora ali ne mora svako u Srtbiji da je zna u prst...Odnosno ne treba ljude prisiljavati...Kad je sami spontano prihvate biće najbolje...Doduše pevati to u nametnutom ''republikanskom' okruženju je već samo po sebi sakaćanje..I onda m oraju da menjaju txt ubacuju ''srpske zemlje'' i slično....

Svakako da taj mladi ''Ljajić'' ili kako god ne prati medije mora da nauči našu himnu i tu nema izgovor.Odnosno ne treba ljude prisiljavati...Kad je sami spontano prihvate biće najbolje...Doduše pevati to u nametnutom ''republikanskom' okruženju je već samo po sebi sakaćanje..I onda m oraju da menjaju txt ubacuju ''srpske zemlje'' i slično....

Кратко- постоји споразум о понашању, тако се зове, који подразумева певање химне. И важи за све играче. Љаљић је за то знао унапред, све му је било познато, као и сваком другом играчу без обзира на нацију, вероисповест.... Није он рекао да не зна химну него да би певањем химне поштовао Србију, али не би тим чином испоштовао себе јер певање значи испоштовати државу за коју игра. И ту је крај.
Не постоји никаква прислила за певањем химне, осим ако то негде није прописано, а прописао је ФСС овде у играма репрезентације Србије.
Они који имају проблем и са тим да је играчима част да играју за репрезентацију, очекујем да прогласе Михајловића за клерофашисту лол...

Moj i su se preci boril i za tu himu i grb i lepo je što je vraćena ali uzvišenost koja ih je pratila nije...Ko kad seljačina ili komunista obuče plemićko odelo on i dalje ostaje to što je bio...
Nisma znao za taj detal j da on ''ne poštuje'' državu koja mu je dal leba...To je odvratno...On ili je retard ili je zlonameran u svakom slučaju mora se kazniti.

Moj i su se preci boril i za tu himu i grb i lepo je što je vraćena ali uzvišenost koja ih je pratila nije...Ko kad seljačina ili komunista obuče plemićko odelo on i dalje ostaje to što je bio...
Nisma znao za taj detal j da on ''ne poštuje'' državu koja mu je dal leba...To je odvratno...On ili je retard ili je zlonameran u svakom slučaju mora se kazniti.

Ама, наравно! Никоме се ни није вратило..али то све знамо.
Дечко игра за разне ту селекције репрезентације од 10. године, одличан је фудбалер..Да је неко њему рекао од вељих Срба и увредио га као репрезентативца Србије због његове нације и вере, ја бих стао, што је ваљда, п. му материна и нормално, на његову страну. Зашто то мора да се све објашњава..

Normalnim ljudima nije nista tesko..
Al sta cemo sa ovima drugima :lol:

Elem mene danas odusevila moja Mrvica, inace ne voli nesto muzjake i slabo se igra sa njima.. danas se izjurcala sa malim engleskim buldogom, umorila ga je propisno, debeli se hladio vise puta na travi onako skroz opruzen sa sve cetiri rasirene.. A i on me je odusevio koliko se zaljubio , i izgubio u trenutku kada nije mogao da je nadje.. ne moze da skoci na podest na kojem je ona pa obilazi okolo:zcepanje:
mnogo su mi bili slatki:heart:

Back