Šta vas je danas oduševilo?

Iz našeg dvorišta, jutros mi ubrao mm i ostavio na kuhinjskom radnom delu
hsrfc9.jpg

Ne da me je oduševilo, nego me je raspilavilo, topim se od miline :heart: Moj muž i moja ćera zaspali zagrljeni :heart::heart::heart: Nije mečkica htela da spava u svojoj sobi, nešto se rasanila, i čim je videla da taja namešta krevet dotrčala je kao metak, legla i zvala taju da legne pored nje. Evo, prošlo je svega 15-tak minuta, a oni spavaju kao andjeli, oboje, njoj rukica oko njegovog vrata, a on je, onako krupan, celu ušuškao i zagrlio :heart::heart::heart:
Neću da kačim sliku, nekako mi nije za internet, tj. nikako mi nije za internet, ali sam slikala iz svih mogućih uglova... Bože, kako ja njih dvoje volim... šta bih bez njih radila... kako su mi samo slatki ovako usnuli... :heart::heart::heart:

Nije danas, negi juce, ali nema veze.
Moja cerkica isla na upis u skolu (to se ovde vec sad radi, kako bi ona deca sa deficitima znali na vreme sta treba da poprave do pocetka skolske godine - pametno, ako mene pitate). Elem, sama je usla sa jos cetvoro dece u ucionicu. Gospodja, koja ih je testirala, je nakon toga rekla da je sve uradila savrseno....znala je da napise sta je trebalo, znala da nacrta svoju porodicu, znala da se predstavi i kaze tacnu adresu gde zivi...pored toga, imali su jos neke zadatke, koje je isto sve obavila kako treba. :heart: :zag:

Po ne znam koji put potvrdjeno saznanje da od mnostvo osoba koje sam kroz zivot sretao za bliske i meni drage izabrao one koje su to zaista zasluzile i potvrdile .Svakim svojim potezom i postupkom. Malo ih je na broj,ali su zato meni posebno bitne,nezamenljive,neprocenjive vrednosti...To me cini posebno sretnim

Back