Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Iako na prvi pogled zvuči kao negativa i iako sam i sam reagovao sa puno besa kada sam tu činjenicu konstatovao posle dolaska kući, nestanak vode! Nema je gotovo ceo dan, od 13:30...Msm da je dobra stvbar jer čovek malo iizađe iz svoje razmažene ''zone komfora'' i prilagodi se i pripremi se za nešto šte će u godinama koje dolaze iz raznih razloga, možda biti trajno stanje stvari.
- - - - - - - - - -
+ Sestra bila na ručku i donela gomilu ukusnih stvarčica iz Lidla...
u tasmajdanskom parku videh princezu jelisavetu karadjordjevic
ona je prelepa i otmena i u obicnoj trenerci...posebno me odusevilo kako samo lako i gipko hoda
Što se poklopilo da sam izlazio da vozim bicikl baš kada me je majka zvala da joj odnesem neki ključ, hitno 5 ili 6 stanica autobusa dalje pa sam spojio lepo i korisno...
Što sam bio u mogućnosti da biciklom odem i vratim se sa posla, uživanje dok gledaš ljude kako ''čekićaju'' redukovani gradki prevoz ili semafore u saobraćajnim gužvama zatvoreni u manje ili veće metalne kutuje je neopisivo. A i vazduh je bio svež i prelep