Sta vas je danas iznerviralo

Dogovaraju se majka i cerka (moja sestra) da me izbace iz stana.
Za sada je sve na pitanju kada cu da napustim roditeljsku kucu... ali pritisak na mene raste.
Ne znam kome da se obratim za pomoc.
Da se razumemo, ne bih bila ni sekundicu sa majkom, posle svih vredjanja koje sam pretrpela od nje, ali zaista nemam gde da odem.
Tuzno i ruzno kakvih sve porodica ima.

Za sada je sve na pitanju kada cu da napustim roditeljsku kucu... ali pritisak na mene raste.
Da se razumemo, ne bih bila ni sekundicu sa majkom, posle svih vredjanja koje sam pretrpela od nje, ali zaista nemam gde da odem.
Колико сам упућен не могу те одмах избацити из стана иако није твој, постоји ту неки законски рок који те штити? Радиш ли где, можеш ли да плаћаш стан? Отиђи код фамилије да те приме док не станеш на ноге. Јадна је та мајка којој је кћер непријатељ. Желим ти срећу у животу.

Ne znam, nisam jos nista primila od suda.
Ali majka zeli da napustim stan. Nemam kuda. Ne radim, a i da radim, ne bih sa minimalcem mogla da placam sobu.
Nemam vise nikog od familije, osim cerke, svi ostali su mi pokojni. A cerka ne moze da mi pomogne.
Na temi Nepravda sam opsirnije pisala o problemu.
Bila je ostavina, nisam jos dobila resenje, ali trebalo bi da dobijem 1/6, kao i moja sestra, dok majka dobija max deo od 4/6 stana.
Hvala ti na lepim zeljama. Da, jadna je ta majka i ja kazem.
Eto ljudi i ovo je moguce da majka isteruje cerku iz kuce.
Ne zeli da mi pomogne, kad sam vec u problemu, pa zeli da me gurne jos dublje.

Ovde žene često u naletu ''feminizma'' optužuju muškarce za sve i svašta a onda kada malo proučiš šta se dešava vidiš da se jedne prema drugima odnose kao dušmani, često i mnogo gore nego muškarci među sobom, što je u jednom primitivnom društvu poput našeg veliki domet...:neutral:

Sto se ne udas?

Poslednja izmena:
Zena je zeni najveci neprijatelj.
Pa samo ih gledaj kako se merkaju po prevozima.
To me nervira.
Kod vas muskaraca toga nema.
Ima toga i kod muškaraca sve više...Muškarci su se pretvorili u torokuše da ih nema!!! I podmeću noge i kada padneš neće da poomognu već razmišljaju ''šta tu ima za mene''...Ali ženska zavist i zloba zaista ima jednu posebnu crtu, otrovnu, što više doživljavaju druge žene ali i muškarci kada nagaze na zmije:cool:

Ma taj progonitelj ne dolazi u obzir.

- - - - - - - - - -

Ovih dana sam se bas mnogo nervirala, a i meteoropata sam, tako da ne znam od cega pre, me ovoliko boli glava.

Zašto bre ne dolazi u obzir?

Da li je prost i primitivan ili je samo uporan?

Ti si koliko sam razumeo mlada baka u najboljim godinama, ali nije baš da si u poziciji da biraš.

Lepo da ga pozoveš na večeru i upoznaš sa majkom, ko zna možda posle susreta sa taštom pobegne sam, a u tom slučaju rešila si se dve bede jednim potezom.

Ne može da škodi, a za glavobolju može i da ti pomogne.

Iznervirao me "partner" svojim glupim pricama,koje stalno ponavlja.Hocu da begam negde na selo,gde te bus ne budi kad spavas,a gospodin nece da proda stan i da to konacno resimo.:evil:

...ne mora da se ide na selo da te ne bi budio bus kad spavas....toliko delova grada ima gde se bus uopste ne cuje...meni je ludost prodati stan u gradu za neku kucu u selu, jer
kuca i dvoriste traze veliki rad i ulaganje, onaj ko tako nije ziveo i ne zna sta ga ceka zivi u nekom svom izmisljenom svetu, samo se ne radi nista...a neki ljudi u stanovima
misle da se to tako magicno samo sve sredi...

Back