Sta vas je danas iznerviralo

Hvala Affro*.
Razmisljala sam i o tome.
Kao da sam izgubila slobodu, neko mi se, nicim izazvan, natura i kaze da nece da prestane.
A ja mu ne znam ni prezime. Nista. Samo da me sacekuje i bulazni o nekoj ljubavi na prvi pogled, a mene to uopste ne zanima.
Imam dovoljno briga, jos mi se taj nakacio, pa mi se pentra po kicmi...

Verujem da ti nije prijatno, ali, koliko pratim, ti nisi u vezi, nemaš nikoga ko te voli , osim psa...da li si razmišljala o tome da ti možda nečija ljubav može pomoći u životu, da možda nečija lepa reč ili postupak može da ti olakša probleme, pa makar i razgovorom ?

Marge, to je tacno.
Sama sam, tj. imam moju Mili.
Ali, znas i sama da izmedju dvoje ljudi treba da bude neke hemije, da oboje moraju zeleti da budu zajedno.
Toga u ovom slucaju nema.
Zelim da imam ljubav, laze svako ko ne zeli to, osim nekih ekstremnih slucajeva, ali ovo sto prozivljavam nije to.

.....debilni majstor koji je dosao kod mame da joj popravi TV, pa kao ne moze on to tu, mora da nosi u servis, pa to ce da je kosta 4.000 dinara....ma more mars
gade bezobrazni, svasta sam mu rekla.....uostalom za te pare moze da kupi "nov polovan ispravan" a ne njemu da da toliko para i jos da ga vrati neispravnog sa
manjkom delova....poznat je kao takav.....tacno da sam mogla da ga dovatim kroz slusalicu zadavila bi ga....jaaaaoooooo sto me iznervira covek, i jos kaze mama
tresnuo vratima, propao mu plan da prevari jos jednu saricu...:evil::evil::besna:

- - - - - - - - - -

Hvala Affro*.
Razmisljala sam i o tome.
Kao da sam izgubila slobodu, neko mi se, nicim izazvan, natura i kaze da nece da prestane.
A ja mu ne znam ni prezime. Nista. Samo da me sacekuje i bulazni o nekoj ljubavi na prvi pogled, a mene to uopste ne zanima.
Imam dovoljno briga, jos mi se taj nakacio, pa mi se pentra po kicmi...

..nemas potrebe da trpis takve torture to je zlostavljanje i to mu reci da ne bude posle nisam znao, salio sam se i ovo i ono.....

Danas me je opet cekao u zasedi da me pita da li ima sanse kod mene.
Rekla sam da nema i da me to ne zanima.
Ostavio mi je rok do ponedeljka da razmislim i da nece odustati. A ja tamo gde se i on pojavljuje moram da idem, sto je najgore.
Sta da radim da me ostavi na miru.
Zaista sam iznervirana i pun mi je kofer svega.
Gde mene nadje, ovakvu, svu nikakvu...

Ima mnogo muškaraca udarenih mokrom čarapom ili manijaka i psihopata koji ne razumeju NE kao odgovor...Strašno čega sve ima...A ja sam muškarac takođe! :neutral:

iz davnog, licnog iskustva sigurno mogu da kazem da ovde od kulturne molbe da prestane sa tim - nema nista!
ako imas `malo blesavog` druga, poznanika, komsiju...zamoli ga da ti pomogne i da na svoj nacin obavi `razgovor` sa tim bolesnikom.
ja sam od mog `malo blesavog` poznanika naucila jednu pretacnu misao - sa budalama nema dijaloga. i kraj price.

To je tip predatora i manijaka ali ja sam primetio da im žene nekada daju pogrešne signale...Uopšte danas ljudi nemaju kočnice...A opet ima i ljudi koji iz ovih ili onih razloga isuviše paze šta pričaju i rade...Ovde se više ceni ''otvorenost'' i totalna extrovertnost, žene misle da je to baš kul...

Ja ne samo da ne ''proganjam'', ja prekinem kontakt sa svakom osobom kod koje osetim negativan vajb ili nepoštovanje...Proganjanje je zaista veliko gubljenje vremena i energije...Ali ti ljudi obično ništa drugo i ne rade ili ako rade celo vreme im je fixirano na jednu jedinu osobu...

Jutros kad sam se vračao iz kafane, neki klinci bahati pijani .

Uopšte, bahatost me iznervira svaki put.
To ti je ono kada nemaš izlaz u region da razbijaš i biješ a i kada te puste namlate te/ izbodu/izrešetaju ko vola u kupusu naravno da ćeš da se určiš i uništavaš po svojoj zemlji gde znaš da te murija neće dirati a protivnici su kante, semafori i ljudi koji gledaju svoja posla...

Nikom ovo sto se meni desava ne bih pozelela.
Samo pomisli kako bi se ti osecao da te neko progoni, a nisi mu dao povoda.
Prema tome...

Tako sam i ja moju ženu progonio kad smo bili mladi, pa eto sad živimo već triestinu godina u skladnom braku.

Možda se čovek stvarno zaljubio, a ta ti kočija jednom u životu stane pred kapiju, pa ti uđeš ili ne uđeš.

Daj mu šansu. Šta te košta....

- - - - - - - - - -

@ tema

.................ti me nerviraš što ne daš čoveku priliku da te izvede makar na večeru, pa da stekneš sliku o njemu, a možda ti je to prilika života koju teraš od sebe

Poslednja izmena:

Back