Sta vas je danas iznerviralo

Lepo je kada pokisne! Ali nije praktično...
Tema...Ispražnjena energija i nervozno iščekivanje...Ono kad ispališ ne metak nego granatu energije i ne pogodiš cilj, praznina...Ali na kraju moraš biti ono što jesi, oni koji su istinski zainteresovani će ostati, lažne moraliste možeš i sam da ukloniš.:neutral:

Ceo dan me prati losa karma.
Cekam u redovima, cekam autobuse, smrdljivi ljudi na sve strane, bezobrazluk svuda, nece debilcina da sedne do prozora, vec ja moram sa rancem i torbom da ga preskacem da bih sela do prozora, doslo mi je da vristim od muke.

...cemu nervoza za takve stvari, svi nesto cekaju i svi se kao nesto nerviraju oko toga...ne razumem....opusti se malo, bices bolje videces i sama, to ti
kazem iz licnog iskustva...i kad se malo opustis i iskuliras sve se nekako samo slozi kako treba da bude, svejedno nece autobus doci pre ako se ti zbog
toga kidas...to su pravo da ti kazem ciste gluposti, ono na sta ne mozes da utices ne treba ni da te nervira...

Jutros, ma sad me iznervirala jedna devojka.
Izvela sam moje malo kuce Mili da obavi posao, naravno pokupila sam iza nje, vracam se u stan i vidim tu devojku koja istrcava velikog psa, bez povoca, a oko njega vrane kruze.
Citala sam da su vrane, cavke napadale ljude i zivotinje u nekim krajevima grada, to joj kazem da cuva svoju kucu od ptica, a ona cinicno i nadobudno meni kaze: Nista se vi ne brinite za moju kucu... sa posebnim cinicnim akcentom na "moju kucu".
Izgleda da je ustala na levu nogu, ali to ne znaci da bas mora svojim cinizmom i bezobraznim odgovorom da mi pokvari jutro.
Nisam jadnica ni znala da postoji "jaz" medju "kuckarima".
Da oni sa velikim psima ne vole one sa malim.
Ja ne pravim razliku. Volim sve zivotinje jednako.
Ovo mi je za nauk. Vise se necu "mesati".
A ta osoba kojoj sam se dobronamerno obratila je vec poznata po nezgodnom ponasanju kad seta psa. Koji me djavo natera da joj se obratim i sebi pokvarim ovo lepo jutro.
Da se razumemo, pridrzavam se propisa.
Uvek mi je kuce na povocu, cistim za njom.
Vodim racuna o njoj.
Da se sad neko ne javi da mi ocita lekciju.
I ne, ne vodim je na mesta gde se deca igraju, vec daleko od ljudi.

Jutros, ma sad me iznervirala jedna devojka.
Izvela sam moje malo kuce Mili da obavi posao, naravno pokupila sam iza nje, vracam se u stan i vidim tu devojku koja istrcava velikog psa, bez povoca, a oko njega vrane kruze.
Citala sam da su vrane, cavke napadale ljude i zivotinje u nekim krajevima grada, to joj kazem da cuva svoju kucu od ptica, a ona cinicno i nadobudno meni kaze: Nista se vi ne brinite za moju kucu... sa posebnim cinicnim akcentom na "moju kucu".
Izgleda da je ustala na levu nogu, ali to ne znaci da bas mora svojim cinizmom i bezobraznim odgovorom da mi pokvari jutro.
Nisam jadnica ni znala da postoji "jaz" medju "kuckarima".
Da oni sa velikim psima ne vole one sa malim.
Ja ne pravim razliku. Volim sve zivotinje jednako.
Ovo mi je za nauk. Vise se necu "mesati".
A ta osoba kojoj sam se dobronamerno obratila je vec poznata po nezgodnom ponasanju kad seta psa. Koji me djavo natera da joj se obratim i sebi pokvarim ovo lepo jutro.
Da se razumemo, pridrzavam se propisa.
Uvek mi je kuce na povocu, cistim za njom.

Vodim racuna o njoj.
Da se sad neko ne javi da mi ocita lekciju.
I ne, ne vodim je na mesta gde se deca igraju, vec daleko od ljudi.
Svaka čast...! Ja vidim mnogo više neodgovornih i bahatih ''ljubitelja'' životinja.

Back