Sta vas je danas iznerviralo

da li ste znali da svako dete koje hoce da trenira neki sport, a starije je od sedam godina mora da ima pored redovnog zdravstvenog kartona i svoj sportski karton kod izabranog lekara?
da jedan lekarski pregled upisan u sportski karton vazi sest meseci.
meni se cini da je to preterano, ili sam nesto propustila?

Ja nisam znala i moje dete od 10 godina nema taj karton iako trenira sport (do prošle godine plivanje, a poslednjih godinu dana vaterpolo).
Od koga si dobila tu informaciju?

Od sportskog kluba u kom trenira moja ćerka. Do pre nedelju dana sportski karton je trebao samo deci koja idu na takmičenja, i dobijao se kod specijaliste sportske med., a sada treba svima koji treniraju i dobija se kod pedijatra. Bili juče, da ne pričam koliko se dr iznervirala. Kaže i bez toga ginu od posla...

Osudjen u Makedoniji zbog kradje tiganja i serpe na tri godine zatvora, kod nas dva lekara isto na tri godine.

Lekarima Zdravstvenog centra Vranje dr Darku Civkarovskom i dr Slaviši Kanačkom, optuženima za nesavesno lečenje zbog čega je 2011. godine u bolnici preminula petogodišnja Dijana Marinković iz sela Ćukovac, u Osnovnom sudu u Vranju izrečene su kazne zatvora od po tri godine.

Cekanje u redu na jednom salteru nekih pola sata i onda opet cekanje na salteru oko sat i po na drugom salteru, da bi kad smo dosli na red rekli da treba da idemo na prvi salter i da treba da platim neku taksu na posti i tek onda na taj prvi salter.

I onda me nazvala drugarica da joj pricuvam malog sutra jer ima zakazano kod frizerke, rekla sam joj da ne mogu jer imam drugih obaveza i da idem da skupljam raznoraznu dokumentaciju i da ne mogu da vodim dvoje dece na takva mesta, na sta je ona rekla da sam bezobrazna i samo trazim izgovor jer i ona uvek ide sa detetom da plati racune u postu.....
samo sam joj spustila slusalicu.

Juce naletim na ulicnog pisaca. Neka odvratna matorostina parkirala biciklu, izvadila budalu i zaliva li, zaliva. Trebalo je da uzmem onu biciklu i umlatim ga k'o konja dok ne propisa krv.. Danas, metar dva od mesta gde sam srela ulicnog pisaca goMno k'o Sar planina, u zadnjem trenutku sam smotala bajs i obisla ga. Bre, narod skroz poludeo.

Juce naletim na ulicnog pisaca. Neka odvratna matorostina parkirala biciklu, izvadila budalu i zaliva li, zaliva. Trebalo je da uzmem onu biciklu i umlatim ga k'o konja dok ne propisa krv.. Danas, metar dva od mesta gde sam srela ulicnog pisaca goMno k'o Sar planina, u zadnjem trenutku sam smotala bajs i obisla ga. Bre, narod skroz poludeo.

...jao sad me podseti neki dan covek izasao iz busa...bus na stanici radi...on stao uz drvo, okrenuo ledja ulici i boli ga uvo ko gleda ko ne gleda....jbt ko pas da je, a ne covek...znaci zivot mi se
smucio.....sve poludelo totalno...vise niko ni stida ni srama ni blama....fuj...

Доктор специјалиста који је узгред постао и директор Дома здравља, који је тотални аматер у свом послу, према пацијентима се односи као према животињама... својим непрфесионализмом угрожава животе. У Србији не постоји одговорност.

kevi uvalili sbb fixni

Zbog poskupljenja mesecnog odrzavanja za 50 rsd i svih duo i trio paketa takodje za 50 rsd, korisnici mogu do 31.12.2016. da raskinu ugovor sa SBB-om bez placanja penala. Mada ako se pozoves na ovo ostaje i bez njihove kablovske. Ako bi samo da se kurtalise telefona jedino ti ostaje da odes u njihovu poslovnicu i budes uporan i bezobrazan ili da se zalis RATEL-u.

spakovao sam sve da ode i vrati,rekli joj moze do 14 dana da vrati,i ako su jeftiniji stvar je u tome sto ona retko uopsteno koristi tel,moze da uzme za par 100tina din neki paket minuta telenora ali ni to ne bi potrosila,ne dozvoljavam da joj budale od komsija utuve u glavu i tih prevaranata nesto uvale na mizernu penziju i to uvek kad nisam tu,sta ce njoj i dodatni paketi kablovske kad gleda 5 kanala

- - - - - - - - - -

sad videh paket potpisan na 24 meseca x 1700din,i porast cene koliko im se digne

Back