Sta vas je danas iznerviralo

"komsija" Zapravo nije mi ba komsija nego kod vikendice ima neko imanje i predstavio se kao majstor za drvo .ja mu dao posecenu tresnju da mi izraze daske i kreten se pravi blaesav..ne javlja se ,krije se...ponekad mi napise neku extremno glupu poruku tipa"ja kad zavrsim ja cu da te pozovem " i nista.. Ja hocu da mu platim posteno i pokupim daske, debil cuti i ne javlja se.Da li mu treba to drvo ,da li je nenormalan ,ko to moze da zna?

..a gusani kad to isto rade, jel te i oni nerviraju? mene uglavnom nerviraju svi koji to rade i to namerno da te okupaju do gole koze...onako bezobrazno daju gas kad se priblize
bari..i bila bi u stanju da ih izvucem iz kola i da im nabijem glavu u onu baru pa neka se koprcaju gadovi..:evil:

..a gusani kad to isto rade, jel te i oni nerviraju? :
Наравно. Но у мом случају гуске су далеко бројније. Поготово ме нервирају када возе ауто па набију главу у волан, и возе 40 км х на отворено... бициклисти их претичу. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Xaxa da, misliš neko važan kad ono...

ха-ха е тај рад...

Наравно. Но у мом случају гуске су далеко бројније. Поготово ме нервирају када возе ауто па набију главу у волан, и возе 40 км х на отворено... бициклисти их претичу. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ха-ха е тај рад...

..pa to je njihova stvar kojom brzinom ce da voze, njihovo je pravo, ako nije mimo zakona sta ima tebi da smeta, ako ti se zuri postoje mizavci, ukljucis, zaobidjes i das gas
koliko mislis da je potrebno, a one voze kako njima pase...znas kako me zanimalo kome se zuri i ko se nervira...samo dok sam imala sta da vozim..ih bas me bilo briga :)

O jednom tati koji mi je na suptilan nacin dao do znanja sta ce se desiti ako moje dete slucajno uzvrati njegovom sincicu.
E bas da vidim sta ce se desiti.
Tata neka nastavi da laje.
I onako lepo daje primer kako je u jednoj setnji udario nekog jer mu je dirnuo kera, ali ne onako izravno nego onako kao slucajno laktom u rebra.
Kao u fazonu ima da te sastavim sa zemljom.
Samo sam rekla mila kad te neko udari samo uzvrati i osmehnula se doticnom tatici.
A on se onako isprsi i pokaza koliko je veliki.

Mislim, znam ja da su to deca i da su oni koskaju izmedju sebe i da se posle toga pomire.
Samo to nije razlog da neko preti kako ce nekog istuci ako se njegovom detetu nesto desi u igri i u decijoj svadji.

Back