- Poruka
- 131.387
za sve nase mile i drage rasute po belom svetu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наводно немамо паре.
Албанија има, Молдавија има, Србија нема.![]()
Мени је жао што Фламингоси нису отишли оне године због Црногораца.
Песма им је била певљива, баш за Евровизију, права летња песмица.
Ана Николић би боље прошла, жао ми је што управо она није тада отишла.
Ја се Анине песме и не сећам, а њихову сам певушила једно две годинице.
И сада волим да је чујем.
А и наступ им је био симпатичан.
Ја нешто оног Огњена не могу да гледам...![]()
Не могу ни ја, али никако.
Да је селац, селац је
А ето та песмица и наступ ми се допали.
To sto bi ti rekla je tvoja stvar. Ja ti kazem onako kako je. Ja sam rodjen ovde, ovde i ostajem. Deca su mi rodjena ovde. Ne nameravam ni u ludilu da se vratim u Srbiju, tako da me ta gastarbajterska nostalgija ne udara.![]()
A sta ces u Srbiji? Ovde ne moze jedna jedina normalna stvar da ti se desi - jedan jedini normalan dan - da nesto ne bude.
Pa zato kazem. Ni na kraj pameti mi to nije.
Zato su mi nejasni ovi ovde gastarbajteri, koji zive za dan kad ce da se vrate u Srbiju...citav zivot provedu ovde, ali niti nauce jezik, niti se prilagode, druze se iskljucivo sa Srbima, gledaju iskljucivo srpske TV kanale itd. Sa 60-70 godina se vrate u Srbiju i riknu nakon par godina, ako i to dozive.
Eh, zasto. Zato sto vecina tih je bila selo-grad, a nisu trebali da se micu iz istoga.
Mi imamo sloj ljudi koji bi trebali da budu obicni radnici, na traci, ali trake nema, komunizam ih je osilio, a slobino vreme ih proizvelo u wanna be biznismene, uspesne ljude - privatnike, koji sada mudruju o svemu, sede po kaficima i mrko gledaju... I to ti je sada vecina koja posredno i neposredno vlada. Tako da nade nema, a u stvari je nije ni bilo - samo je sada djavo dosao po svoje.
To sto bi ti rekla je tvoja stvar. Ja ti kazem onako kako je. Ja sam rodjen ovde, ovde i ostajem. Deca su mi rodjena ovde. Ne nameravam ni u ludilu da se vratim u Srbiju, tako da me ta gastarbajterska nostalgija ne udara.![]()
Ne verujem ti..bar ne u potpunosti.
Zasto onda ne pises po onim austrijskim forumima. vec si dosao da se druzis sa Srbima na ovaj ?
AU forumi su dosta drugaciji. zar ne ?![]()
Obnavljam znanje maternjeg jezika.
A i svabice su ruzne.
Zadovoljna?
I to..... a i da su forumi dosadni.
Moderatori imaju manje posla, to je sigurno...
ali nema nikakvog zezanja i sala - samo i iskljucivo ono sto je tema,
i to maximalno odmereno i kulturno ~~~~
I to..... a i da su forumi dosadni.
Moderatori imaju manje posla, to je sigurno...
ali nema nikakvog zezanja i sala - samo i iskljucivo ono sto je tema,
i to maximalno odmereno i kulturno ~~~~
Od jutros majstor, koji se bez kucanja bacio na moja ulazna vrata, skoro pa da je izvalio bravu
Ebote, pa kucaj, kucaj kada ulaziš u nečiji stan, some jedan.
A kao, završili su kod mene juče... nebi bili majstori da ne odugovlače i ne razvlače...![]()
...zavrsise li ili ce da odugovlace jos koji dan...
Ma, završili ovu vertikalu još juče, da ne grešim dušu. Brzo je to uradjeno. Sad su prešli kod svekra i rade njegovu vertikalu.
Ali, ostalo je ovde kod mene i dole u stanu ispod, da završe neke sitnice.
E. to me nervira! Brate, ako je sitnica uradi je odmah, završi je, nemoj da mi upadaš u stan, sutradan da bi namestio slavinu na cev, to si mogao i juče,posao od 2,5 minuta.
A sutra će opet da upadne, verovatno opet bez kucanja, i verovatno opet u 8 ujutru dok sam ja još u krevetu, da spoji toplovod sa bojlerom...![]()
A gde se desava taj cirkus?