aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.374
Danas nešto ne radi Adblock plus, koja gnjavaža
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odem na postu da podignem nesto,neku posiljku ili sta je vec u pitanju,jer prethodni dan postar nije mogao licno da mi uruci jer ga je mrzelo da se penje da drugi sprat.
stignem sa detom na postu,red,radi samo jedan salter,stanem u red i cekam,onaj cuvar kaze sad ce poceti da radi i drugi salter,sluzbenica pocne da radi i kaze na ovaj salter samo oni koji imaju da podignu posiljke,stanem i ja u taj red,njih troje ispred mene,sluzbenica usporila,vec oni koji su dosli posle na mene na prvom salteru vec prosli,jos jedna osoba ispred mene,malena se vec unervozila,smirujem je pevajuci ulazi trudnica sa gomilom racuna,svi je naravno propustaju na prvi salter,lik ispred mene zavrsava,malena pocela da kmeci,sluzbenica kaze prvo trudnica,ok,nema problema,na prvom salteru sliuzbenica uzdise jer malena place i nastavlja da radi svoj posao naplacujuci racune jos trima osoboma dok sluzbenica na salteru namenjenom samo za posiljke naplacuje trudnici racune,posto vise niko nije usao u postu sluzbenica sa prvog saltera,onako iznervirana kaze,ajde da vidimo sta imate i ja joj predajem,nalazi plavu kovertu i sad nastaje problem jer je na koverti moje devojacko prezime.Kaze mora licno ova osoba da se pojavi,ja kazem to sam ja,samo sto je to moje devojacko prezime,nema veze to niste vi,mozemo kovertu predati samo ovoj osobi,vi je ne mozete podici jer niste ta osoba.Za nedelju dana kovertu vracaju u sud i ja sad moram da idem u sud i trazim neznam ni ja sta,jer nisam ona osoba koja pise na koverti.
Zovem posle toga zaovu koja radi na sudu i kazem sta se desilo,ona mi odgovori da me je sluzbenica mogla naci po jedinstvenom maticnom broju?
Sestra.
Dosla je danas kuci, i histerisala sto sam provodila vreme u njenoj sobi, i sto su neke moje stvari bile tamo....
Ja nikada ne bi pravila frku zbog toga![]()
Kakvu bih ja frku zbog toga digao, ne bi joj vise na pamet palo da ulazi u moju sobu.
Au što me iznervira jedan ,,konj"
А што тако вређате коње?
Коњи су дивне, лепе, племените животиње
И мени се некад тако омакне, а ћера ме одмах искритикује најстрашније (пошто је она заљубљена у коње).
ima tu razlike:
- konj je zivotinja,
a "konj" je karakterna osobina![]()
А како стављаш знак навода у говору![]()
he he
znala sam da ces to da pitas
razlika je u akcentu - kad govoris o zivotinji, onda to izgovaras sa puno ljubavi i akcenat je dugouzlazni,
a kada je u pitanju osobina, akcenat je krtkouzlazni, izgovor ostar- "konj"
kao peta - deo noge i peta brzina npr.
cari srpskog jezika
Ми са југа то не практикујемо - код нас је коњ коњ.
Onaj idiot austrijski, koji blamira zemlju pred celim svetom.
I jos gej lobi odnese pobedu i majmun prodje u finale...auuu lebe mekani...![]()
Причаш о Евровизији?
Ја сам синоћ бацила погледа и налетела на једног са брадом и дугом црном косом у женској хаљини, баш је давао интервју.
Водитељка је била одушевљена њиме и бла,бла,бла...
Да ли је то ваш
А зашто нема Србије ове године у такмичењу, зна ли ко?
Onaj idiot austrijski, koji blamira zemlju pred celim svetom.
I jos gej lobi odnese pobedu i majmun prodje u finale...auuu lebe mekani...![]()
Шта те брига, није ти то отаџбина.
To je zemlja u kojoj zivim, to je domovina moje dece, to je drzava do koje mi je prvenstveno stalo.![]()
Не бих рекла, ал' ајде...
To sto bi ti rekla je tvoja stvar. Ja ti kazem onako kako je. Ja sam rodjen ovde, ovde i ostajem. Deca su mi rodjena ovde. Ne nameravam ni u ludilu da se vratim u Srbiju, tako da me ta gastarbajterska nostalgija ne udara.![]()
А зашто нема Србије ове године у такмичењу, зна ли ко?