Sta vas je danas iznerviralo

U kući, koja je podeljena na 4 stana. Klasična priča, dva brata, dve vertikale iste kuće, pa deca porasla i odvojila svoja potkrovlja, čime su dobijena ta 4 stana. Svi pod istim krovom, a svako u svom stanu, sa svojim računima, kuhinom, kupatilom.
I sada se radi grejanje, a radovi su juče krenuli iz mog stana. Oko 2 popodne mi rekoše da su kod mene završili i da se ne vraćaju, osim da povežu bojler i toplovod, kada sve ostalo bude gotovo, za koji dan. I naravno, kada puste probno grejanje moraće da obidju celu kuću i provere sve radijatore.
Pa je jedan od njih banuo jutros u 8, taman sam se razvlačila po krevetu i mislila se da li da prvo pijem kafu pa da se obučem, ili obratno... kad on upade, sunce ti kalajsano, ko u svoje.
A imam ebeni ključ, imam tri kopije, ali nemam naviku :dash:

Znaci neki miran kraj, u koji su banuli majstori?

..jel ti kucash kad ulazish na posao? :lol:

Ne. Ali moj posao je u radnji, ne u nečijem stanu.
Ali, juče je rečeno da su kod mene u stanu završili. Ostalo je ono što mora da se uradi na samom kraju, i to kada se završi i kotlarnica i sve, znači za 2-3-4 dana. Ako su završili, onda ih ne očekuješ, bem mu miša, pogotovo ne u 8 ujutru.

Aj, zamisli sebe... ležiš u svom krevetu, otkrivena, samo što nisi ustala, tek odjednom čuješ zvuk koji te prepada ( ovaj se baca na vrata nepotrebnom silinom ) i sledeće sekunde proviruje jedna glava u tvoju sobu, ceri se blesavo i kaže ti - dobro jutro, ja doš'o da završim ovde ono što sam zaboravio juče, samo ti spavaj snajka dalje
:eek:
A ti u gaćicama otkrivena u svom krevetu, ne očekuješ nikoga i ništa da se desi...

Ali, juče je rečeno da su kod mene u stanu završili. Ostalo je ono što mora da se uradi na samom kraju, i to kada se završi i kotlarnica i sve, znači za 2-3-4 dana. Ako su završili, onda ih ne očekuješ, bem mu miša, pogotovo ne u 8 ujutru.

Aj, zamisli sebe... ležiš u svom krevetu, otkrivena, samo što nisi ustala, tek odjednom čuješ zvuk koji te prepada ( ovaj se baca na vrata nepotrebnom silinom ) i sledeće sekunde proviruje jedna glava u tvoju sobu, ceri se blesavo i kaže ti - dobro jutro, ja doš'o da završim ovde ono što sam zaboravio juče, samo ti spavaj snajka dalje
A ti u gaćicama otkrivena u svom krevetu, ne očekuješ nikoga i ništa da se desi...

Imao sam slicnu situaciju, sa terasom i komsijinim majstorima. Kada sam telefonirao "gazdarici" - nije umela da mi odgovori - sta bi bilo da imam pistolj? Jer nisu najavili, niti pitali... Naravno da su majstori bili oterani - dobro je proslo, jerbo kada se naglo probudim, nisam bas raspolozen za takticnost.

..ma prochitala sam sve, bre, kapiram te :) ..udri brigu na veselje, ako mu se gleda nek gleda kad je banuo :zblesav:

Kad ste vi zadnji put videli Evropu, daj uozbilji se. :guza:

:mrgreen:

Ми видели једном и као Цезар: Дођох, видех, победих.

Ви стално нешто као идете, па се после првог, евентуално другог кола вратите подвијеног репа.

Али да идете, идете :mrgreen:

Nerazumno pricas, Pivce...

Ali u redu, razumemo mi te gastajbajterske unutrasnje konflikte ;)

nisi ni Srbin-ni Austrijanac potpuno :aha:

Za tebe mozda nerazumno, ali o.k.

Ми видели једном и као Цезар: Дођох, видех, победих.

Ви стално нешто као идете, па се после првог, евентуално другог кола вратите подвијеног репа.

Али да идете, идете :mrgreen:

Znao sam ko ce da se javi prvi. :mrgreen:

Nešto sam izgubio, i odmah generalizovanje mog oca (da je burazer tu, verovatno bi mu se i on pridružio) Vas dvoje (ti i tvoja mama) stalno nešto gubite... Čoveku to nemože ni da se desi jedanput u godinu dana da burazer ili otac to ne generalizuju ili nemaju ovakve ili onakve zaključke...

Back