blok45
Aktivan član
- Poruka
- 1.533
Kisa i vlaga od koje mi je kosa bezmalo k'o Tasovcu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebiga brate da imamo u praksi a ne samo na papiru zakone te Evrope koju ti tako prezireš a ne ove azijatske rupe tvoja žena bi bila zbrinuta bez obzira na stanje...
Ima i sa dobrim i sprovodljivima zakonima i sa modernim odnosom prema ženama koji što ideš istočnije ide naniže i u pogledu konzervativizma i zastarelosti shvatanja ali si u pravu da nemamo ni svesti ni odgovornosti i pored busanja u ''pravednička'' prsa![]()
e onda je stvarno hladnoЕво сад ме је изнервирала чињеница да морам да сиђем по цигаре а и хлеба је нестало. Накањујем се већ пола сата јер се буквално смрзавам.
e onda je stvarno hladno
zar nisi proletos nas malo zekila sto lozimo... jer tebi nikad nije hladno... tako nekako?
inace i mene nervira kisa, vetar i hladnoca!
A kako bi ti to rešio, zapretio smrtnom kaznom službencima koji se ponašaju samovoljno ili bahato?I upravo to. Spominjanje Evrope u kontekstu donošenja normalnih zakona i njihovog sprovođenja je besmisleno i populističko. Ne treba meni evropska administracija da mi napiše propis koji će biti sprovođen u praksi. Imamo mi veliki broj pravnika visokog kalibra. Ali uvek je lepo spomenuti ,,evropske vrednosti", a to je fraza kojom se najviše manipuliše i koja je toliko nepotrebna i suvišna... ali ja sam to davno shvatio.
e onda je stvarno hladno
zar nisi proletos nas malo zekila sto lozimo... jer tebi nikad nije hladno... tako nekako?
inace i mene nervira kisa, vetar i hladnoca!
A kako bi ti to rešio, zapretio smrtnom kaznom službencima koji se ponašaju samovoljno ili bahato?![]()
Ne, nego bi samo doneo jasne pravilnike sa precizno definisanom sistematizacijom posla i predvideo sankcije za slučaj nepoštovanja radnih obaveza. Takođe, drakonskim novčanim kaznama bi sankcionisao stranačko zapošljavanje ljudi koji ne ispunjavaju propisane uslove. A, te mere, nemaju nikakve veze sa Evropom, ni njenom administracijom. Ko tako, preko Evrope, posmatra vitalne probleme sopstvenog društva , taj se zalaže sa starateljstvo, a staratelj je krajnje upitan.
Ne, nego bi samo doneo jasne pravilnike sa precizno definisanom sistematizacijom posla i predvideo sankcije za slučaj nepoštovanja radnih obaveza. Takođe, drakonskim novčanim kaznama bi sankcionisao stranačko zapošljavanje ljudi koji ne ispunjavaju propisane uslove. A, te mere, nemaju nikakve veze sa Evropom, ni njenom administracijom. Ko tako, preko Evrope, posmatra vitalne probleme sopstvenog društva , taj se zalaže sa starateljstvo, a staratelj je krajnje upitan.
sta podrazumjevas pod propisanim uslovima, npr. na konkursu se trazi osoba sa VSS, znanje engleskog jezika, rad na racunaru i vozacka dozvola, pored ostalih jave se 3 osobe koje ispunjavaju sve uslove, sta mislis koja ce biti primljena... pa ona koja ima vezu... jer sada se prvo zaposli osoba pa onda se na osnovu nje raspisuje konkurs pa se neko odbiju jer imaju previse obrazovanja a neko jer ima premalo... praksa je jedno, teorija drugo a mi polako ali sigurno propadamo
Pa p azi na k om smo nivou razvoja mi i ''braća'' šiptari nismo daleko od toga da nam treba baš to starateljstvo...Jednostavno nismo sazreli da bi imali pravednu i funkcionalnu državu još smo u pubertetu negde...
Za jednog ,,bajkera" imaš suviše malo vere u sebe. Staratelji su potrebni samo iskompleksiranim, neobrazovanim plemenima, a Srbi, ma koliko ih gadili i unižavali, ipak imaju određen civilizacijski nivo. Sad, što je elitatakva kakva je i što na ključna mesta dovodi neobrazovanu marvu, to je drugi problem, a evropska administracija ga sigurno neće rešiti, nego već godinama hrani i održava takav sistem.