gost 337958
Iskusan
- Poruka
- 6.814
To sto postavljaju rukovodioce po partijskoj liniji , a ne po sposobnostima pa jos kad krenu takvi da ti pametuju, a pritom veze nemaju s poslom ,antitalenti...danas sam odlepila zbog jednog takvog primerka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samu sebe nerviram svakodnevno ... ubijam se od posla, nisam primila platu, a pitanje je i kad ću i da li ću, nervirali me danas ti paraziti oko mene sa mnogo većim platama ... nerviraju me neki pogledi, nervira me jer me zatrpavaju poslom, a ostale ne
Naravoučenije : Ne pokazuj da znaš ono što nije neophodno da znaju ...
Ja sam tu lekciju savladao još u osnovnoj školi...
Такса у општини од 1020 динара на потврду о сагласности родитеља малолетног детета да иде у иностранство са школом.
И на тих 1020 још и 45 динара се пошта уградила - равно 1065 динара за глупи папир.
I bre Elektrika....ne bih sad da ti stajem na muku, ali što se ne raspita pre nego što si to odradila. U sudu je duplo jevtinije nego u opštini. Izađe negde oko 500-550 din sa poštanskim troškovima![]()
upravo sada me iznervirala rodbina, evo nas dolazimo dans oko 4, ALOOO ljudi pa ja sam do 4 u kanelariji .... ponekad mi stavrno izvuku zivce, pa zar je moguce da niko nema osnovnu kulturu, pa nisam ja autobuska stanica pa da svrati ko stigne...![]()
e pa sad, ja malo pre procitah da ti zivis u malom selu, pa pretpostavljam da je sve nekako blizu. s'druge strane, ako iz kancelarije imas vremena pisati na krsti, onda mozes izaci koji minut ranije te ispostovati rodbinu
a mozda i nadjes nekog manje obrazovanog, ko ce za sitne pare da doceka rodbinu!!!![]()
evo, ovo su tvoje reci napisane danas u 10 00 .... pa sad ako je tvoj sekund mojih celih 2 sata, jedna od nas dve je u velikom problemu.ja zivim u gradu a vecina rodbine i roditelji su mi u tom istom selu e posto sam ja jedina u gradu ja im dodjem kao autobuska stanicam, da se kod mene popije kafa i odmore noge, generalno mi ne smeta ali ponekad kada imam drugih planova malo mi ide na zivce, a moj posao je vezan za internet tako da ako skocim koju sekundicu na krstaricu nije problemi molim te ne izvrci moje reci, vec sam rekla ljude djelim na dobre i lose.
evo, ovo su tvoje reci napisane danas u 10 00 .... pa sad ako je tvoj sekund mojih celih 2 sata, jedna od nas dve je u velikom problemu.
"Nikog ja ne podcjenjujem ja sam djete rodjeno u velikom gradu, dovedeno u jedno malo selo, u zivotu sam svasta prosla i vidjela, nikad ljude nisam djelila po obrazovanju, mozda sam se u trenutku ruzno izrazila ali ja vise postujem ljude koji se bore i rade pa neka to bude i mizerna plata nego one koji sjede i kukaju kako nemaju, i opet napominjem ovjde se radi o zenama koje biraju da rade nesto za dzeparac umjest da po ceo dan gledaju serije, sad neko ce radije odabrati da lezi a neko da mu je lepse pa seta djete."
Ebiga brate da imamo u praksi a ne samo na papiru zakone te Evrope koju ti tako prezireš a ne ove azijatske rupe tvoja žena bi bila zbrinuta bez obzira na stanje...Vodim rat, u punom smislu te reči, sa ženinom firmom, socijalnim i gradskom upravom. Vodim iscrpljujuću bitku na 3 fronta, sa neradnicima, holštaplerima, vucibatinama, neznalicama, dupeliscima, kretenčinama... Zarekao sam se da ćemo se ćerati do kraja, pa makar dobio nervni slom. Malo mi fali da obavestim sve novine i pokrenem parnicu iako nisam u tom ,,tužakanje" fazonu. Ali stoko, kad se prime stranački poslušnici, bez znanja, obrazovanja, opšte kulture onda se srpemi da vam svima kolektivno jebbem sve po spisku. 6 meseci, ni jedan dinar trudna žena ne prima, i ja sad treba da se smirim i ,,lepo i polako" izložim problem.