електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Чекање у реду у МТС-у због нових уговора.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...uvedi preko kablovske..![]()
Нови уговори за мобилне - или нови телефон за један динар + одговарајући пакет или без телефона + било који пакет упола цене.
Не знам какве сад то има везе са кабловском.
I kablovska, al to pre neku nedeljuПоскупео интернет.
Koja kablovska?
Iznad mog stana, svako veče u između 22-23h počinje škripanje parketa, udarci u pod, lomljenje nečega i razni drugi zvukovi. Sve to traje dobrih 2 sata. Znam da seks nije jer bi se i Roko Sifredi iscrpeo od tog tempa, ali ne mogu da provalim šta se događa. Međutim, navikao sam i ne smeta mi.
Prošle nedelje počela škola,danas potomak već doneo dve uplatnice.![]()
Tako se i mi privikosmo kad poče da biva sve češće i jače lupkanje...dok suprug nije otišao gore i u neverici saznao da je komša instalirao sinu i drugarima stoni tenis (pravi!?! što bi rekla moja ćerka) u sred dnevne sobe.
Bilo je ili tenis ili vi letite iz gajbeZnači, rasklopili su ga iste večeri i evo živimo u ljubavi do današnjih dana
![]()
bobuljka i blok45 bar vam deca idu u skolu.
moje u predskolsko pa svaki dan mora nesto da se kupi, plati... kad kompletiramo sav potreban materijal, onda krecu predstave, izleti, radionice, ekskurzije, "takmicenja"... tako je bilo u vrticu ne vidim zasto bi sad bilo drugacije. cini mi se da je u skoli, pa ni po' jada, ali da to sve treba u vrticu![]()
Samo se nadaj!Prvaci kaobajagi imaju besplatne knjige,a juce nam dade racun da platimo 5735din!Pribor za likovno,odjednom kupujes,pa i tu puknes preko hiljadarke.Pa ko ima troje dece,da izvristi!Pa plus patike za fizicko,koje samo za to sluze!
moje u predskolsko pa svaki dan mora nesto da se kupi, plati... kad kompletiramo sav potreban materijal, onda krecu predstave, izleti, radionice, ekskurzije, "takmicenja"... tako je bilo u vrticu ne vidim zasto bi sad bilo drugacije. cini mi se da je u skoli, pa ni po' jada, ali da to sve treba u vrticu![]()
nisam rekla da se nadam da ce biti manje, nego ce mi biti manje zao da placam nesto za skolu. vec sam pisala da su mi vaspitacice dale radne sveske od prosle god. i one su skoro potpuno prazne, a placali smo ih po hiljadu dinara... sto rece neko - bolje da smo im kupili jabuke za te pare
ps
a sta tacno dobijes za 5735 din?
Knjiga iz muzickog,engleski je 1200,knjiga iz narodne tradicije,knjiga iz likovnog za 1.razred je 850din,onda casopis Vitez,gde ti kaze da ne moras ali bi bilo neophodno i to je za prvo polugodiste 1000,pa i u drugom toliko,onda kontrolni listovi i to je to.Plus,knjiga iz verske,za koju jos ne znam cenu.nisam rekla da se nadam da ce biti manje, nego ce mi biti manje zao da placam nesto za skolu. vec sam pisala da su mi vaspitacice dale radne sveske od prosle god. i one su skoro potpuno prazne, a placali smo ih po hiljadu dinara... sto rece neko - bolje da smo im kupili jabuke za te pare
ps
a sta tacno dobijes za 5735 din?