Sta vas je danas iznerviralo

На једном сребрном прстену ми се сломила једна од четири "квачице" које држе камен. Камен наравно испада, ништа од ношења.

Кренем данас у град да видим има ли ко да то може да поправи, леп је прстен, немам намеру да га бацим а ни да га држим онако сјебаног у кутији.

Онај на Тргу Николе Пашића ("Срма") прво каже да не може то да поправи (:eek:) а кад сам га питала ко може он ни пет ни шест да он може али за хиљаду динара.

Одем без поздрава, мислим се, ти ћеш мене да зајебаваш. Уђем код једног на Теразијама, на фирми пише да поправља златан и сребрни накит.

Каже - не радим ја то. Али пише! - кажем ја. Не, не радим са сребром - опет ће он. :dash:

Онај други у Краља Милана код кога сам затим кренула (позната стара филигранска радња) не ради. Радња закључана иако нема никаквог обавештења о годишњем одмору, какав је ред.

Мислим, полудела сам.

Poslednja izmena od moderatora:
Е, види, кад се већ туда муваш. Код филигранџије идеш и на следећем семафору скренеш, пређеш на другу страну улице. Пасаж, тачно прекопута скупштине и градске, питај ту где је златар оне занатлије у двориштанцету. Први пасаж од Теранове или како се већ то сада зове продавница под стубовима-Српско-американска банка (зграда, па следећи пасаж).

Мене ништа није изнервирало, само вама помажем да се мање нервирате хохо .)))

Poslednja izmena:
Изгледа да беже од сребра које је захтевно за рад, а и тај тип прстена није захвалан, камен... Знао би то филигранџија да уради, ако га нађе у радњи, то је породична, стара радња, па уме да буде тежак у зависности од расположења. Ја мислим да је то једини прави филигранџија у граду, а можда и последњи ;/

Е, сад се сетих, имаш и Шишић код Дома Омладине, ако си већ упорна.

Е, види, кад се већ туда муваш. Код филигранџије идеш и на следећем семафору скренеш, пређеш на другу страну улице. Пасаж, тачно прекопута скупштине и градске, питај ту где је златар оне занатлије у двориштанцету. Први пасаж од Теранове или како се већ то сада зове продавница под стубовима-Српско-американска банка (зграда, па следећи пасаж).

Мене ништа није изнервирало, само вама помажем да се мање нервирате хохо .)))

Ајде видећу сутра шта ће бити. Хвала у сваком случају.

Ако се неко сети још којег сребрнара, нека јави.

У Београђанки, најдоњи ниво, одмах до "Ориент емпориума", тезга са сребром - љубазан младић поправља накит за мале паре. Чисто ако неком треба информација.
korisna info
a isto tu,samo malo mislim ulevo pa iza,ima pozamanterija....tu prodavacica za 100din caskom popravlja rajfesluse (one koji ne zatvaraju dobro,vec posle sniranja `zine` rajfeslus)

- - - - - - - - - -

@tema

iznervirala sam sama sebe....zbog jedne stvari-idiot sam prema sebi...i nikako da se opametim.matora zena-a toliko glupa.:evil:

Back