Sta vas je danas iznerviralo

У "Родиној" самопослузи на Теразијама нема цене на пиву које је на акцији (Lovenbrau), а испод свих других лименки има.

Тачно се види намера да се прво прода оно скупље а да се снижење цене горенаведеног пива прикрије. Иначе, лименка је 57,99 дин што је стварно повољно те одмах узех четири комада. :D

У "Родиној" самопослузи на Теразијама нема цене на пиву које је на акцији (Lovenbrau), а испод свих других лименки има.

Тачно се види намера да се прво прода оно скупље а да се снижење цене горенаведеног пива прикрије. Иначе, лименка је 57,99 дин што је стварно повољно те одмах узех четири комада. :D

Roda je vlasništvo Agrokora i zato je treba izbegavati.

tatice sa svojim sincicima kad pikaju fudbalicu u zajednickom dvoristu,uz ciku,dovikivanje,objasnjavanje,a tasmajdan im na pljuckometar....ali valjda svi trebamo da pratimo odgajanje njihove decice i njihovo veselo odrastanje.
ne znam ko mi je odvratniji-takvi roditelji ili njihova deca

Родитељи који не утишавају своју децу на јавним местима.

Млада мајка у самопослузи којој на памет не пада да опомене своја два дечака да се не довикују као да су на планини.

Родитељи који не утишавају своју децу на јавним местима.

Млада мајка у самопослузи којој на памет не пада да опомене своја два дечака да се не довикују као да су на планини.

Ne razumes ti to: to ti je kreativno vaspitavanje deteta, ne sputavati dete, pa ce ono samo da se "nadje"...

Ne razumes ti to: to ti je kreativno vaspitavanje deteta, ne sputavati dete, pa ce ono samo da se "nadje"...

Знам ја да су то те тенденције које ја зовем "педерске", јер само ментални педер може да трпи дериште које дреком терорише све око себе.

Иначе, цивилизација је створена управо на спутавању.

Знам ја да су то те тенденције које ја зовем "педерске", јер само ментални педер може да трпи дериште које дреком терорише све око себе.

Иначе, цивилизација је створена управо на спутавању.

Ova druga recenica mi se bas, bas svidela.

-------------
Najgore je sto casni, posteni i pametni treba da cute, pred onim drugima. Takva su vremena dosla.

Back