Sta vas je danas iznerviralo

..eto ti ga sad, i kako ja da zovem i zakazujem kontrolu stitne na KC, hoce li mi uopste zakazati ili ce reci zovite 2022 da pitate ima li mesta:eek::(

На поликлиници у НС је ситуација језива. Док сам имао воље звао сам оне полтроне за заштиту права пацијената али су ми само још дигли притисак на 500, очекивано. Ту је стање тако срамно, а однос према народу одвратан до крајњих граница. Они биволи из обезбеђења не презају да вичу, псују, прете народу који је обично стадо, и уместо да се залети на та говна, међусобно се пичкарају, а неретко и потуку.

Да би се заказао преглед мораш доћи у 3-4 ујутро, бити спреман да се бијеш и будеш бијен, а то телефонски, је бајка и шарена лажа, ако немаш везу. Због свега тога, одлучио сам да мој желудац, који је у горем стању, него православно гробље у Задру, лагано одумире без интервенције лекара, јер боље је патити у боловима као човек, него се понижавати пред службеницима ,,Штит" обезбеђења.

Kakve sad veze ima pravoslavno groblje u Zadru jel to još postoji?:mrgreen:
Ako je to nama ''naša borba'' dala da u 21.vom veku mormao da se bijemo za svaku sitnicu i da vadimo noževe i pištolje onda bolje da ukinemo državu i sve moderno i vratim o se u plemensku zajednicu šetamo polu goli i naoružani kopljima i mačevima, a vračevi nas bajanjem leče:mrgreen: Smešno mi je zato kad neko odavde govori nekom u razvijemon svetu kako da uređuje društvo i državu...Misim bate take a look around...

Kakve sad veze ima pravoslavno groblje u Zadru jel to još postoji?:mrgreen:
Ako je to nama ''naša borba'' dala da u 21.vom veku mormao da se bijemo za svaku sitnicu i da vadimo noževe i pištolje onda bolje da ukinemo državu i sve moderno i vratim o se u plemensku zajednicu šetamo polu goli i naoružani kopljima i mačevima, a vračevi nas bajanjem leče:mrgreen: Smešno mi je zato kad neko odavde govori nekom u razvijemon svetu kako da uređuje društvo i državu...Misim bate take a look around...

Човече, проблем је у организацији, јер су најгори и најнеспособнији људи на лидерским местима. Кад се на то надовеже пословична лењост наследника и потомака некадашњих великх нерадника из свих друштвених предузећа добије се катастрофалан резултат. Недавно сам причао са једном женом чија сестра ради у једном мањем дому здравља у НС. Каже да су листе чекања на ултразвук огромне, а да се ултазвук-апарат користи само у једној смени. Када је једна млађа и наивна докторка предложила да се користи и поподне, почели нерадници да је вређају и понижавају. И ето, уместо да скратиш листу чекања, добијеш увреде од шљама.

Само ти зови. До 2014 године ће се јавити сигурно, а велика је шанса да ћеш датум ултразвука или сличног прегледа добити до 2016.
Plan A koji je je bio zvanje do besvesti propao:lol:dakle plan B...put pod noge i pravac D.Z....tamo rekoshe pa sad se preselili,pa ovo pa ono...i znate, kaze sestra toliko imam posla da ne stignem da se javim na telefon...ok.baronisanje jasno...na kraju budem zadovoljna jer sam zakazala termin,ne bash kad mi odgovara...ali u ovoj zemlji nishta nije kako treba...i na kraju shta me briga za sve pobrojano kao teshkoce,ali ispada da pacijenti MORAJU o tome da misle inache ce izvisiti:roll:

..eto ti ga sad, i kako ja da zovem i zakazujem kontrolu stitne na KC, hoce li mi uopste zakazati ili ce reci zovite 2022 da pitate ima li mesta:eek::(

Ja sam 13. zvala da zakažem za ćaletove lekove, dobila sam termin 23. Hej, za obične recepte. :dash:

- - - - - - - - - -

Svaki dan me nervira što mnoooogo rano ustajem....

Mene više ne. Bar se ranije vratim kući...:zaljubljena:

Elelktrodistribucija!!!
Ustanovili (statistički) da uklopni sat nije tačan, odn ispravan i došli da ga zamene. Stavili nov.
Doduše, nisu naplatili!

To su skoro uradili mojoj komšinici, kojom prilikom je stao zajednički uklopni sat. E, to smo morali da platimo.

- - - - - - - - - -

...sve te razumem, tako sam ja mami zakazivala recepte, i jednom se iznenadila sto cu ih dobiti brzo, kad ono pola ih nisu napisali...ne slusaju
ni sa pola uVa....jedva se ubedih da mi dopisu sta je potrebno....

Isto sam i ja doživela poslednji put.

Човече, проблем је у организацији, јер су најгори и најнеспособнији људи на лидерским местима. Кад се на то надовеже пословична лењост наследника и потомака некадашњих великх нерадника из свих друштвених предузећа добије се катастрофалан резултат. Недавно сам причао са једном женом чија сестра ради у једном мањем дому здравља у НС. Каже да су листе чекања на ултразвук огромне, а да се ултазвук-апарат користи само у једној смени. Када је једна млађа и наивна докторка предложила да се користи и поподне, почели нерадници да је вређају и понижавају. И ето, уместо да скратиш листу чекања, добијеш увреде од шљама.
Pa to je u skladu sa mojim ''tokom misli'' ali se nadam da ćemo se malo pacifizovati kao narod, mlogo smo bre divlji i besni, agresivni, valjda ćemo smisliti neko pametnije, rešenje od ''šaketanja''...Al' sistem je takav kakvi su ljudi...

Пронашла сам папир на којем сам, од своје 18. па све негде до 32. године (до годину дана после другог порођаја) бележила своје мере: висину, тежину, обим струка, кука, бутина, груди...
Ђаво ме теро, узела сам из радозналости сада да се измерим и да се упоредим са временом од пре 15-20-25 година...:dash::dash::dash::besna::besna::besna:

Пронашла сам папир на којем сам, од своје 18. па све негде до 32. године (до годину дана после другог порођаја) бележила своје мере: висину, тежину, обим струка, кука, бутина, груди...
Ђаво ме теро, узела сам из радозналости сада да се измерим и да се упоредим са временом од пре 15-20-25 година...:dash::dash::dash::besna::besna::besna:

Ali sad si iskusnija...

:lol:

..jooooj, helen, ako ima 10% razlike od mature, glavu dajem.. :lol:

Elelktrodistribucija!!!
Ustanovili (statistički) da uklopni sat nije tačan, odn ispravan i došli da ga zamene. Stavili nov.
Doduše, nisu naplatili!
Neki se bune što im se ne menja neki što im se menja narodu ugoditi:mrgreen:
Sistem je zaribao odavno, dugo smo živeli u iluziji previsokog mišljenja o sebi a preniskog o drugima sada je vreme da tresnemo o zemlju i shvatimo gde nam je mesto u svetu...

za stitnu ides licno u 7h ujutru da zakazes, dzaba zvanje
meni rekli dodji na kontrolu 10.jula, a dodji da zakazes 10.juna u 7h ujutru, i molimo da ispostujete vreme zakazivanja

....nasla ja neku vezicu za zakazivanje, sad cekam, sta ce biti...lepo sam rekla, ako ne moze do 15.06....onda neka bude tek 15.09....u medjuvremenu cu malo
da se brckamu u slanoj vodi:lol:

Back